Kryon – Čtyři katalyzátory pro léčení 1-4

13.03.2022 09:56

Kryon – Čtyři katalyzátory pro léčení – 4

Tento Kryonův živý channeling byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Healing Wednesday, 24. března 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Znovu pro všechny opakuji, že je tu přítomna rodina. To, co vám můj partner právě sdělil v sérii otázek a odpovědí, přišlo ode mne. Tímto způsobem si jednoho dne začal uvědomovat, že nad jeho známou realitou stále existuje rodina. A tak začal shromažďovat podobně smýšlející lidi, které předtím neznal a kteří se zabývali studiem soucitu. Viděl, jak tito lidé, navzdory svým vlastním problémům, měli také soucit, porozumění a touhu dozvědět se více o své duši. A tak se postupem času stali jeho rodinou. Tato zkušenost mu změnila život. Je to zkušenost, kterou nabízíme i vám, abyste zjistili, kdo je tato rodina ve skutečnosti, kdo jsou ti, kteří vás bezpodmínečně milují. 

Po celá léta jsme vám často říkali, že to není vaše biologická rodina. Někteří z vás se ptali: „Proč je to tak? Co je to za plán? Nemáte žádnou šanci, pokud se narodíte do dysfunkční rodiny, kde vás bijí a říkají vám špatné věci. Vy si tím musíte projít a později to pak řešit pomocí terapie. Co je to za plán?“ Drazí, pokud jste na to ještě nepřišli, říkám vám znovu, že je to velkolepý plán pro staré duše, protože železo ostří železoA stará duše, kterou jste, prochází těmito věcmi, aby se s nimi dokázala sama vypořádat, porozumět jim a radit druhým lidem, jak se s nimi vypořádat, jak být soucitní a jak najít porozumění a odpuštění. Tohle všechno jsou vlastnosti mistra. Rozumíte tomu už trochu lépe, pochopili jste to?

Někteří z vás řeknete: „Vůbec se mi ten plán nelíbí.“ (Kryon se směje) A máte pravdu, protože tyto věci jsou obtížné. Avšak mnozí z vás, kteří to teď sledují, to překročili. Tím mám na mysli, že věci, které vás až dosud ničily a vyvolávaly ve vás hněv, obavy nebo strach, jsou nyní za vámi. Možná ti, kteří ve vás podněcovali tyto věci, jsou stále s vámi, jsou naživu a možná se s nimi vidíte během každé dovolené, kdy se vám posmívají nebo ještě něco horšího. To je však plán a mnozí z vás dosáhli toho bodu, kdy dokonale odpustili. Pak zavítáte na Vánoce domů, abyste se jen dívali na ten „cirkus“ (Kryon se směje). Víte, o čem mluvím. Odejdete však s klidem a mírem. To je důvod těchto věcí a říká se tomu práce. Pokud jste pracovník světla, procházíte tréninkem. A často je tím tréninkem život sám. Mnozí z vás proto prošli „aha“ zkušenostmi, které vás dovedly tak daleko, abyste právě teď poslouchali (nebo četli) tento channeling, který je určen pro všechny, nejen pro členy Kruhu dvanácti. 

Toto je čtvrtá část série o katalyzátorech pro léčení. Už jsme řekli, že z našeho pohledu je katalyzátor zážitek, který otevírá cestu něčemu jinému. Takže pokud máte zkušenost, která vás vede nebo dokonce nutí k další akci, stane se katalyzátorem. Dosud jsme vám předali tři katalyzátory a toto je čtvrtý, který otevírá cestu k uzdravení.

Zopakujme si, že první částí série bylo pochopit, že chemie vašeho těla reaguje na vědomí. Že tím, jak mluvíte sami se sebou, se vytvoří spojenectví, které umožňuje uzdravení, jaké tu nikdy předtím nebylo. Jinými slovy navazujete komunikaci. Také jsme v prvním channelingu zmínili, že lidstvo tomu často nerozumí. Lidé prostě žijí ve svých hlavách, dívají se na své tělo a říkají: „No, doufám, že funguje.“ A ponechávají tělu kormidlo bez jakýchkoli pokynů, zda má směřovat na sever nebo na jih, takže tělo se samo pohybuje kolem v kruzích a chytá různé nemoci nebo cokoli jiného. Ve výchozím nastavení se zdá, že funguje náhodně nebo nefunguje. Ale říkali jsme vám tak často, že zodpovědnost je na vás! Předali jsme vám jedno podobenství za druhým a také mnoho různých modalit, metod a návrhů, jak se můžete zkontaktovat se svou innate a mluvit se svými buňkami

To bylo číslo 1: Navažte komunikaci! Je to katalyzátor. Protože pak, a v některých případech pouze tehdy, můžete opravdu začít rozpouštět a zahánět to, co brzdí váš život, nebo dokonce zkracuje délku vašeho života, jako je strach, obavy, úzkosti, nemoci, všechny tyto věci. To byl katalyzátor číslo 1. Pak jsme vám předali další katalyzátory. Víte, které to jsou, a můžete se na ně znovu podívat. Všechny souvisejí se změnou něčeho ve vás, co vás dovede na cestu k mnohem snadnějšímu uzdravení. Mluvili jsme o vnitřním dítěti, mluvili jsme o tom, abyste se vydali na místo, které si dobře pamatujete, kde neexistují žádné starosti, a tyto zážitky si odtud přinést. Mluvili jsme o smíchu a dali vám příklady. Psychologové, vědci a dokonce i lidé zabývající se komerčními produkty vědí, že když se smějete, všechny strachy, obavy a úzkosti mizí – ocitnete se na naprosto odlišném místě. I to je katalyzátor uzdravení.

Poslední katalyzátor se může zdát nejjednodušší, ale není. Ten poslední, jedno slovo, které slýcháte celý život a které vám za chvíli sdělím, rozhodně není nejjednodušší. Možná je dokonce nejtěžší jej dosáhnout. Rád bych, abyste se všichni se mnou na chvíli vydali na nějaké místo, na kterém si můžete představit svého nejoblíbenějšího Mistra na této planetě, ať je to kdokoli – historického člověka, v něhož věříte jako v duchovního velikána a se kterým byste rádi strávili čas, kdybyste mohli. Když si ve své mysli představíte tento obraz, že byste mohli být s tímto Mistrem, jaký je výsledek? Když byste se posadili u nohou tohoto Mistra a Mistr by buď začal mluvit, nebo s vámi jen chvíli potichu poseděl, jaký by byl výsledek? Jak byste se cítili? Jaké by bylo to jedno slovo, které by popisovala, co se děje? Co kdybyste skutečně seděli v síle, intenzitě vědomí Mistra na této planetě, o kterém jste četli, nebo jste jej možná nějakým způsobem, v nějaké vizi potkali, co byste vnímali? Co by to bylo, co by vám předal jako první věc a co by vám nejvíc pomohlo?

MÍR

Odpověď zní: Mír. KLID A MÍR! Dokážete stát uprostřed vřavy, kde se vše kolem vás hroutí a rozpadá a stále máte v sobě klid a mír? Odpověď každého Mistra, který kdy žil na této planetě, zní ano. A možná by vám dokonce řekli, že proto sem přišli. Přišli proto, abyste mohli být mírumilovní s vědomím, že existuje větší plán a že věci, které vás trápí, jsou jen přechodné. A to opravdu jsou, i když máte smrtelnou nemoc. To neznamená, že vám nevezme život, ale pouze to, že to možná není všechno. Drazí, musíte opustit svou krabici a přemýšlet o velkoleposti své duše. A musíte sedět a být klidní.

Pilot nad mraky

Už jsme mluvili o jedné vlastnosti pilota, proč chce létat za všech okolností. Důvod je, že když se dostanete nad mraky, je to tam velmi klidné. A piloti říkají: „Nad mraky je vždy krásný, slunečný den.“ A to je pravda. Tohle je metafora, ale zeptejte se jakéhokoli pilota, protože to je místo, kde chtějí být. Protože když letíte, pod mraky a dole na zemi zanecháte všechny starosti a problémy, dokonce i nemoc, kterou v sobě můžete mít. Nad mraky se zdá, jakoby to všechno utichlo a zmizelo v pozadí.

Už jsme řekli: Mír je největší katalytickou energií pro uzdravení. Uzdravení se pak stává vedlejším produktem míru! Když máte všechno to, co jsme zmínili, když porozumíte komunikaci se svým tělem, když dokážete v sobě kontaktovat nevinné vnitřní dítě a pochopíte, o čem je smích, pak můžete najít tento mír, který přesahuje běžné pochopení. Jinými slovy, není divu, když se vás lidé ptají: „Proč jsi tak klidný a pokojný, když se kolem tebe vše hroutí?“ Pak se můžete jen usmát a říct: „Protože to je to, kým jsem. Prostě vím, že můj mírumilovný postoj mi přinese odpovědi a uzdravení.“

Je to tak zajímavé. Řekl jsem vám, že uzdravení je vedlejším produktem a probíhá téměř automaticky. Věděli jste to, že? Není to o tom, že byste si přečetli nějakou knihu, nebo sledovali nějaké video, ale začíná se to dít, protože jste v klidu a míru. Pochopili jste to?

Tato čtyři témata nejsou jen katalyzátory. Uhlazují cestu tam, kde dřív byla kamenitá. A víc než to. Věci, které se vám nedostávají, k vám začnou přicházet automaticky, včetně hlubokého uzdravení, spontánní remise, lepšího pocitu ze sebe sama a pocitu klidu a míru se vším, co děláte. Přinášejí mír, uzdravení, osvobození od strachu. Zvednete ruce a řeknete: Děkuji, Duchu, nyní chápu, že jsem součástí velmi, velmi velkého obrazu. A Mistři jsou všude kolem mě. A teď jsem se vším v klidu a míru.“

To je důvod, proč tu jsem. Toto je Kryonovo učení. Všechno, co se stalo za posledních 31 let, se soustřeďuje do tohoto dne, do tohoto okamžiku a my znovu říkáme: Milujeme lidstvo za to, co udělalo a co udělá pro vzestup světla, které se děje právě teď, pro každého, kdo to chce vidět.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – The Four Catalysts for Healing – Part 4 – MP3 – 14:54 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE

Objednávat knihy můžete na adrese: Knihy-kryon@knihy-kryon.cz

Kryon – Čtyři katalyzátory pro léčení – 3

Tento Kryonův živý channeling byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Healing Wednesday, 17. března 2021


Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Mnohokrát jsem vám už říkal, že pokud je tohle poprvé, kdy se účastníte channelingu, může vás překvapit, že my, energie z druhé strany závoje, jež k vám nyní hovoří, si vás plně uvědomujeme. Každou duši, která sleduje tento program, Bůh zná a miluje. Je to předpoklad všech channelingů od počátku channelování. Ke každému channelingu přistupujeme s myšlenkou, že jej možná posloucháte (nebo čtete) poprvé, a tak často nejprve rekapitulujeme.

Tato série channelingů, kterou teď v Léčivém kruhu předáváme, se zaměřuje na atributy katalytické energie pro léčení (uzdravení). Jinými slovy, jde o energii, která má schopnost zatlačit na léčivý potenciál, aby se například mohlo přihodit něco, co otevře dveře k uzdravení, které tu předtím nebyly. Uzdravení, o kterém mluvíme, má mnoho aspektů. Když máte strach nebo se něčeho možná už dlouho obáváte, a že existuje mnoho věcí, kterých se můžete obávatpak by došlo k vyléčení, pokud byste našli způsob, jak se ze strachu vymanit a už si nedělat obavy. Pak by došlo k vyléčení. Pokud pociťujete obavy a úzkost z mnoha věcí ve vaší kultuře, ve vašem světě, ve vaší rodině, pokud jste neustále plní úzkosti a máte problémy se spaním a pokud najdete způsob, jak se těchto obav a úzkostí zbavit, jak to hodně zlepšit a zklidnit se, pak dojde k vyléčení, uzdravení. Vraťme se k tomu, co obvykle považujete za vyléčení. Pokud máte nějakou nemoc, bolesti, nebo máte něco, co by být nemělo, ať už je to cokoli, i kdyby to třeba ani nemělo žádné pojmenování, kdybyste to mohli odstranit, pak by to bylo vyléčení, uzdravení. A to je téma, o kterém mluvíme v této sérii. 

Existují věci, které mohou připravit cestu nebo otevřít dveře pro takové druhy uzdravení? Odpověď je ANO. Už jsme vám předali dvě poselství. Vrátím se k první části, protože tato třetí část na to navazuje. Tu třetí část identifikuji za chvíli. Pojďme si zopakovat, že vaše 4D tělo sestává převážně z chemických reakcí. Tyto chemické reakce mohou být vyvolány elektrickými signály z vašeho mozku. O čem však mluvím, je to, že v podstatě fungujete na chemické bázi. Mluvili jsme o tom v první části této série. Pokud jste si ji neposlechli (nebo nepřečetli), můžete si vyhledat celou sérii na webových stránkách zdarma. První část byla o něčem, co pro mnohé z vás může být matoucí. Týkala se toho, že dochází k pochopení a víře, že tato chemie je součástí něčeho, co může způsobovat mnoho různých věcí, včetně strachu, obav a úzkostí. Může také ovlivňovat délku vašeho života. A také jsme vám řekli, že všechno to, co můžete udělat pro změnu chemie vašeho 4D těla, ne ezoterického těla, ale prostě jen 4D těla, mluvili jsme také o realitě, kterou zažíváte chemicky, a že pak všechno to, co můžete udělat pro zlepšení chemie, připravuje cestu k uzdravení.

Zamyslím se nad historií vaší medicíny. Když si (vědci v medicíně) uvědomili všechny ty chemické reakce nutné pro fungování vašeho těla, když si to uvědomili, první cestou k léčení byly alopatické léky – že by mohli změnit chemii tím, aby určité chemické látky tlačili na tyto chemické reakce a směrovaly je určitým směrem, aby možná dělaly to, či ono, což by pak mohlo být určitým druhem léčeníA tak se to dosud stále dělá ve všeobecném lékařství. Alopatické reakce, ke kterým dochází, jsou způsob léčení, na němž jste vyrostli a jste na něj zvyklí. V minulosti jsme také už mnohokrát mluvili o homeopatiijejíž podstatou je tinktura, která je také chemickou látkou, vyšle signál, a místo toho, aby došlo k chemické reakci, tento signál obsahující pokyny pro uzdravení přijme innate. Přesto to stále zůstává na chemické úrovni, že?

Vraťme se tedy k naší premise: pokud byste mohli změnit chemii svého těla, pak byste nevytvářeli chemii strachu, úzkosti nebo něčeho horšího. Neměli byste chemii, která by vám zkracovala život, protože strach a úzkost vám život zkracují. Je tu však něco, co mění chemii, a bylo to prokázáno. V první části série jsme předali podobenství o Woovi, který zjistil, že může převzít zodpovědnost za svou vlastní buněčnou strukturu a řídit svou loď na bezpečná místa. Souvisí to s řízením a ovládáním něčeho, o čem mnozí z vás ani netuší, že máte. V této třetí části jde také o vás, že ovládáte svou chemii, avšak prostřednictvím úplně jiného vnímání. Teď to pojmenuji a pak vám povím o jednom průzkumu.

SMÍCH

A to slovo je „smích“. SMÍCH. Kolik z vás už zažilo nějakou stresující situaci, již jste rozpustili smíchem, i když třeba jen na chvíli? Možná to byl i nečekaný smích, kdy jste se naladili na nějaký hodně zábavný program a jen na těch pár okamžiků jste se hodně smáli. Uvědomujete si, že vaše tělo se při tomto zajímavém vnímání chemicky změnilo? Zatímco jste se smáli, během té chvíle strach a úzkost zmizely. Uvědomili jste si to? Myslím, že většina z vás si uvědomuje, že smích, jak se zdá, potlačuje strach a úzkost. A tak mnoho lidí přepne na zábavný program, aby se mohli zasmát a uniknout strachu. A ono to funguje. Nechcete však jen dočasnou léčbu, že?

Existuje kvalitní výzkum, jenž ukazuje, že chemie těla se smíchem mění. A vyplynula z toho zábavná součást. Už jste někdy slyšeli o józe smíchu? Existuje cvičení, při kterém se scházejí skupiny lidí, jako jste vy, kteří rozumí tomu, o čem teď mluvím, a společně se smějí. Teď se zeptáte: „Co je stimuluje ke smíchu? Co je rozesměje? Vyprávějí si nějaké vtipy nebo legrační situace, aby se smáli?“  Ale odpověď zní: Ne, není to nutné. Je tu však jiný objev, když se prostě z ničeho nic začnou smát. Namítnete: „To nemůže fungovat.“ Ale ano, může. Můžete smích předstírat. Pokud se začnete smát, i když kolem vás není nic legračního, nebo zábavného, ​​pak se něco stane. Vaše tělo začne vytvářet novou chemii „zábavy“ a pak se začnou další lidé kolem vás taky smát. A bez vtipu nebo legrační situace se najednou můžete společně smát po velmi dlouhou dobu. Vaše chemie se začne měnit, to je fakt. Co se pak děje, není nutně omezeno jen na jógu smíchu, ale objevil to už i mainstream. Existuje řada videí, která začala být produkována už před desetiletím na stejné téma a tím tématem je muž, který se směje ve vlaku, nebo jogín, který se začne pro sebe smát v metru a tím rozesměje během několika minut všechny ostatní ve vlaku. No, kolik z vás jezdí metrem, kolik legrace tam zažíváte? (Kryon se směje) Kolik lidí se tam směje? Nevíte. Odpověď zní, můžete tem vidět různé druhy lidí s různými druhy problémů. Dokážete si představit, jak se uprostřed vagónu začne jeden člověk smát a během pár minut se směje celý vagón? A čím víc lidí se směje, tím víc se smějí. A celé metro nebo vlak končí hysterickým smíchem. Je to dokázáno a můžete to najít na médiu YouTube. Můžete studovat různé typy produkce, třeba i komerční. Jeden producent se rozhodl, že se mu hodí, aby to dělal, a prezentuje to jako komerční záležitost. Je to známá věc, že je smích nakažlivý.

Když se smějete, vaše chemie se začne měnit. Pokud se budete často smát a najdete si pro to důvod, budete se možná smát s radostí ze své velkoleposti. Dokážete to? Můžete se smát s láskou? Když se začnete smát pravidelně, drazí, smích a radost změní vaši chemii a připraví vám cestu, na které uvidíte světlo, jež jste nikdy předtím neviděli. Pomůže vám to přejít most, až se tam vydáme v Kruhu dvanácti. Smích je číslem tři. Je to skutečné, je to ve 4D, není to těžké a funguje to. To je dnešní poselství. Je to aktuální, vědecky prokázaný fakt, že smích mění vaši chemii. A vy to víte a cítíte to. Když to budete dělat, zmírní to a osvobodí vás to od strachu a úzkostí. Tak proč byste to nemohli dělat pravidelně? Proč to nespojit s něčím, co děláte každý den? Proč byste nemohli být někým, kdo je svým smíchem proslulý? Tyto věci, které vám předávám, jsou velmi skutečné. Pokud se chcete uzdravit, začněte se smíchem.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – The Four Catalysts for Healing – Part 3 – MP3 – 15:51 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách naleznete ZDE

Objednávat knihy můžete na adrese: Knihy-kryon@knihy-kryon.cz

Kryon – Čtyři katalyzátory pro léčení – 2

Tento živý Kryonův channeling byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Healing Wednesday, 10. března 2021


Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Znovu vám chci zopakovat, že na druhé straně závoje existuje všeobjímající a všezahrnující vědomí Ducha, Tvořivého zdrojeBoha nebo ať už to nazvete jakkoli – úplné vědomí tohoto okamžiku, kdy to posloucháte (nebo čtete) a možná doufáte, že tohle poselství bude naplněné energií, která k vám bude směřovat. To tak skutečně může být a také bude, pokud pochopíte, že se jedná o osobní poselství. Vždy je osobní, není určeno pro masy, ale je osobní. Přišli jste sem se záměrem, že si to poslechnete (nebo přečtete), a na tom záleží. Je to od vás natažená ruka, váš záměr něco slyšet, něco cítit nebo se něco naučit.

Čtyři poselství, která tento měsíc předávám, nazývám Katalyzátory pro léčení. Tohle je druhý channeling. Pojďme se podívat na slovo „katalyzátor“. Můžete jej definovat vědecky nebo chemicky, jak budete chtít. Já bych jej definoval tak, že je to energie, která pomáhá něco změnitJe to koncept, který pomáhá něco pochopit a změnit v něco jiného. V tomto smyslu toto slovo používáme. Takže katalytické energie pro léčení jsou věci, o kterých říkáme, že pokud je máte a používáte, pomáhají při léčení, které pro vás může být velmi jedinečné, ať už jde o uzdravení nemoci, uzdravení postoje, uzdravení konceptu nebo uzdravení strachu. Proto je tato druhá část tak důležitá.

První channeling byl o tom, abyste si uvědomili, jakou sílu a moc mají vaše slova. Pokud se někdo zeptá, co to má společného s léčením, dostatečně jsem to vysvětlil, a sice že vaše slova mohou změnit chemii vašeho těla a tím začíná léčení prostřednictví chemie, které pak přinese změny jako je delší život a mnoho dalších věcí. Nyní v této druhé části přicházíme k něčemu, co je trochu jiné. Souvisí to s vaším postojem. Protože tento postoj, o kterém budeme hovořit, je velmi, velmi důležitý. Mnozí z vás jste jej však ztratili. Toto je ten druhý katalyzátor: Najděte své vnitřní dítě!

NAJDĚTE SVÉ VNITŘNÍ DÍTĚ

Někteří řeknou: „Ach, už zas mluví o vnitřním dítěti. Víš, Kryone, nikdy jsem nepochopil, proč je to důležité, proč bych jej měl hledat. Četl jsem dokonce v bibli verše, které říkají, že když jsem byl dítě, myslel jsem jako dítě, ale teď jako dospělý už jsem se s dětinskými věcmi rozloučil.“ Mimochodem, tento verš ve skutečnosti znamená něco naprosto jiného, než co vám teď povím. 

Říkám vám, abyste si znovu oživili a získali zpět něco, co téměř všichni z vás máte. Mluvil jsem s lidmi z mnoha kultur a většina z nich měla krásné dětství. Možná později jste mohli mít se svými rodiči problémy, ale doba, kdy jste byli opravdu malí, se liší od jakéhokoli jiného období vašeho života. Někteří z vás namítnou: „Měl jsem opravdu hrozné dětství.“ Ale měli jste přátele, kteří hrozné dětství neměli, že? Představte si tedy se mnou na chvíli, jaké to pro ně bylo, nebo co jste u nich viděli. Většina z vás měla krásné dětství a teď přicházím k tomu, kam tím mířím. Byl to pro vás bezstarostný čas, neměli jste žádné starosti, mohli jste si hrát. I když vaši rodiče mohli být problematičtí, mohli jste se dostat z jejich dosahu a hrát si s kamarády. Nezažívali jste stres, jaký zažíváte dnes. Stres způsobený možná starostmi, co se bude dít dál: „Co bude dál s mou prací? Co budu dělat během období lockdownu? Co se bude dít dál? Co mě teď ovlivní nebo neovlivní?“

Strach, který někteří z vás pociťují, je strach ze života samotného. Jsou to obavy z toho, co se bude dít dálco se stane s tím či oním. Ať už se to týká společnosti nebo vlády, planety, temnoty nebo světla – máte obavy. Ale jako dítě jste je neměli, ne doopravdy. Vaší největší starostí bylo, jak dlouho si můžete hrát. (Kryon se usmívá.) Pamatujete si to? Je v tom pocit nevinnosti a radosti. Nevěděli jste o věcech, které přicházely, nevěděli jste nic. Možná jste něco mohli pozorovat na tváři svých rodičů, ale neprožívali jste to. Byla to doba radosti, smíchu a nevinnosti, kdy jste si nedělali žádné starosti.

Proč vám tedy říkám, abyste probudili a oživili své vnitřní dítě? Pokud se dokážete s radostí vrátit do tohoto stavu, převzít, co jste již (v dětství) zažili, a uvést to do popředí své pozornostistane se to katalyzátorem, díky němuž získáte větší klid, budete si dělat méně starostí a méně se budete strachovat, protože se dokážete rozpomenout na tento stav bytí. Přesto existují lidé, kteří říkají: „Nechci to dělat, nechci se chovat jako dítě a vypadat hloupě.“ Drazí, berete to až příliš doslovně. Neříkali jsme, abyste se chovali jako dítě, ale spíše abyste přemýšleli o tom, jaké to bylo žít v tomto stavu nevinnosti, těch prvních pár let, možná šest, sedm nebo i osm let, kdy jste objevovali zábavné věci, krásné věci, mohli si hrát s kamarády nebo jste si vytvářeli své malé fantazijní světy. Žádný ze světových problémů se vás nedotýkal, ne tak, jako dnes. Když se dokážete vrátit do dětství a znovu získat třeba i jen část toho, začnou se dít zajímavé věci. Ta nejzajímavější věc je, že vaše tělo, nebo spíše vaše innate chce, abyste se uzdravili. Samozřejmě, že ano! Innate, o které jsme předtím mluvili jako o vašem inteligentním těle, začíná chápat, o co se vaše vědomí snaží. A začíná vám pomáhat a podporovat vás. Podpora nepřichází zvenčí, ani od andělů a průvodců, ale přichází zevnitř.

Vaše innate, inteligentní tělo, která nechce nic jiného, ​​než vám vytvořit zdraví, pak začíná vytvářet způsoby, cesty, přístupy, jimiž můžete víc přitahovat (přilákávat) své vnitřní dítě, včetně vzpomínek. Není to zvláštní pomyšlení, že vlastníte část systému svého vlastního těla, jenž čeká a chce vám pomoct s různými věcmi, zatímco jste si mysleli, že jste za všechno zodpovědní? Jste zodpovědní za otevření dveříVe vaší chemii doslova existují portály, které čekají, až se ozve šéf. Vaše innate je jedním z nich. Vaše innate, inteligentní tělo, vidí, co děláte, a pak řekne: „Pojďme pomoct. Vidím, co dělá, pojďme to zlepšit.“ Protože innate ví, jak na to. Čím více se dokážete uvolnit do vnitřního dítěte a zbavovat se strachů, které máte, čím víc si to budete připomínat, tím zdravější budete. Něco vám řeknu. Čím více si dokážete získat své vnitřní dítě, které tu je, tím zdravější budete a tím jasnější budete mít přístup pro řešení obtížnějších věcí.

Přesto však někteří lidé namítnou: „Nejsem si tím jistý, Kryone, nevíš nic o mém dětství a výchově. Nevzpomínám si na žádné dobré věci.“ Vím o tom, drazí, protože vím, kdo to poslouchá (nebo čte). Dovolte mi, abych vám předal něco, co je pro vás mnohem ezoteričtější, než byste chtěli slyšet. Nesledovali byste tento program, kdybyste nebyli alespoň trochu ezoteričtí nebo dokonce členy Léčivého kruhu. Takže se vás zeptám: Věříte, že jste žili v předchozích životech? Většina z vás řekne: „Ano, věřím.“ A tak chci, abyste se vrátili k tomu životu, který je ve vás, který si pamatujete a který je ve vaší innate, ve vašem vědomí – minulé životy tam stále jsou – chci, abyste se vrátili k takovému dětství, které bylo dokonalé a krásné, nebo abyste se aspoň podívali na dětství nějakého svého kamaráda a řekli si, že byste takové dětství chtěli mít. Chci, abyste se do něj ponořili a zjistili, jaké to bylo, protože jste to v nějakém minulém životě zažili. Vytáhněte si to, vydolujte si to jako horník. Jděte do své Akáši, dolujte ji a vytáhněte si to pro sebe. Je to příliš zvláštní? Cokoli potřebujete vidět, ať už je to nevinnost, krása, radost nebo smích dítěte, čím jste byli v nějakém svém minulém životě nebo v tomto životě, vaše innate to ocení a vy si to můžete přitáhnout přímo pro sebe.

„Kam tím míříš, Kryone, jak mi to může pomoct, čeho se tím skutečně dosáhne?“ Říkám vám: Když jste byli dětmi, v každém životě byly chvíle, kdy jste byli plní klidu a míru. A to je to, o co usilujete. Chcete se vrátit ke svému chichotání, nebo ne? Uvnitř sebe! Pánové, nebojte se, nebudete se muset chichotat nahlas. (Kryon se směje.) Děje se to uvnitř, takže se na všechno díváte s radostí, stejně jako dítě: „Co to je? Ach, to chci!“ Někteří z vás ale namítnou: „Kryone, neznáš naši kulturu. Nedokážu probudit své vnitřní dítě, když sleduji naše zprávy.“ Jak často jste jako dítě sledovali zprávy? A odpověď zní: „Nevybavuji si, že bych je někdy sledoval.“ No, tak, vypněte zprávy a buďte dítětem! Nesledujte zprávy. Pokud vás zprávy deprimují, proč je sledujete? Pomáháte si nějak tím, že se na ně díváte? A vy odpovíte: „Ve skutečnosti ne. Jen chci být informován.“ Možná si na chvíli můžete vyhledat určité informace, se svou vlastní radostí a vlastními dětskými postoji – věci, které jsou plné míru, štěstí a navozují smích.

To je vnitřní dítě, o němž vám říkáme, že o něj můžete usilovat a dosáhnout. Je to katalyzátor pro veškerá uzdravení, která chcete, bez ohledu na to, o jaký typ uzdravení se jedná. Vaše pokojnost snižuje všechny vaše obavy a vytváří hrací pole, kde může začít uzdravování, které jen těžko může začít ve vašem životě plném stresu, strachu a obav. Probuďte a získejte své vnitřní dítě, drazí, a uvidíte, zda mám pravdu.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – The Four Catalysts for Healing – Part 2 – MP3 – 14:27 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách naleznete ZDE

Objednávat knihy můžete na adrese: Knihy-kryon@knihy-kryon.cz

Kryon – Čtyři katalyzátory pro léčení – 1

Tento živý channeling Kryona byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Healing Wednesday, 3. března 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Opět vám říkáme, že tu neexistuje žádné tajemství. Víme, kdo tento channeling poslouchá právě teď, nebo jej bude poslouchat (a číst) kdykoli později. Víme, kdo to poslouchá, víme, kdo tento program sleduje, a je to proto, že existuje velkolepé multidimenzionální vědomí Boha. Jak jinak byste mohli mít energii, která dokáže vyslyšet 10 milionů modliteb najednou a vědět o každé z nich? Taková je multidimenzionalita Tvořivého zdroje. Jste její součástí a my to stále opakujeme. Toto je poselství pro vás

Někdy představujeme celou sérii poselství a tak to také uděláme tento měsíc. Tématem čtyř následujících channelingů budou katalyzátory pro léčení. Nebudou to všechny, ale čtyři hlavní katalyzátory pro léčení. Tento channeling a další tři týkající se tohoto tématu, jsou a budou k dispozici zdarma. Tento channeling, který teď slyšíte (nebo čtete) je zdarma, protože mluvíme ke komukoli. Ty tři další pozdější channelingy budou zdarma v audioverzi , kterou si všichni můžete poslechnout (nebo přečíst v překladu). Pojďme si promluvit, co je ten první katalyzátor a kam tím směřuji.

MOC A SÍLA VAŠICH SLOV

Ten první možná nebude pro vás moc jasný. První katalyzátor pro léčení je MOC A SÍLA VAŠICH SLOV. Začněme od začátku. Vaše tělo funguje a pracuje prostřednictvím chemie. Mohli byste říct: „Je do toho však zapojeno ještě víc, elektřina, nervová soustava, signály, které jsou vysílány, aby se děly určité věci.“ A tak to je. Když se však podíváte, jak tělo převážně funguje, je to prostřednictvím chemie. A zajímavá věc na této chemii je, že je jí tam mnohem víc, než si vůbec uvědomujete.

Lékaři studují mnoho, mnoho let lidské tělo a součástí tohoto studia je chemie. Chci se jich zeptat na něco, co se většinou učí během prvních let studia. Jedna z otázek může být: Kolik chemických reakcí je třeba k tomu, abyste pohnuli rukou poté, co váš mozek vydá elektrický signál „pohni svou rukou“? A odpověď zní: „Mnohem víc, než kolik jich znáte nebo kolik jste si jich zapamatovali.“ Dějí se většinou okamžitě a to nikoliv prostřednictvím elektřiny, ale chemie. Jedna chemická látka něco udělá, druhá chemická látka reaguje a něco udělá, další chemická látka zareaguje a něco udělá. A to jen pro to, abyste pohnuli rukou. Kolik chemických látek a jejich reakcí vyžaduje dokonalé trávení? Popřemýšlejte o tom. Od okamžiku, kdy vstoupí potrava do vašeho těla a vyjde v jiné formě, co myslíte, že je do toho zapojeno? A vy řeknete: „Je do toho zapojeno hodně a opravdu toho o tom moc nevíme.“ Nevíte. Nejste k tomu navrženi, protože tyto věci se zdánlivě dějí bez jakéhokoli myšlení.

Když si to analyzujete, chemické reakce, způsob jak tělo funguje se všemi svými orgány, od dne, kdy jste se narodili, do vašeho posledního vydechnutí, všechny ty procesy jsou stejné a stále se opakují. A kvůli tomu vnímáte své tělo následovně: Člověk roste, trochu se něco o těle naučí a uvědomí si, že s tím skutečně nemůže nic moc dělat – že prostě buď funguje, nebo ne. A tak hodně z vás se podívá na své tělo a řekne: „Doufám, že zůstaneš zdravé.“ Je to jako když jediná věc, kterou člověk má, je hlava a všechno to ostatní, co je spojené s hlavou, je něco jiného, o čem doufáte, že to funguje. (Kryon se směje)

Je to chemie, která vám pomáhá vyrůst, a pak se začíná něco dít. Před mnoha a mnoha lety se objevil poznatek, že chemie, o které mluvím, může být pozitivně ovlivněna tím, jak přemýšlíte – vašimi myšlenkami. A pak jste začali slýchat věty jako „Můžete sami myslet na své zdraví“, a to proto, že psychologové a všichni ti, kdo studovali mysl, přišli na to, že stres je zabiják. Tím důvodem je, že tento zabiják mění chemii a chemie se pak dostává do nerovnováhy. A věci, na kterých jste závislí, jako je trávení, reprodukce, ale i imunita, všechno to, co vypadá, že funguje automaticky, se zdá být ovlivněno tím, jak myslíte. Strach, stres, všechno tyto věci vám způsobují rychlejší stárnutí. (Vědci) zadávají studie o činnostech a povoláních, jež jsou extrémně stresující a říkají, že očekávaná délka života se zkracuje. Přišli na to, že chemie vašeho těla nefunguje prostě jen sama od sebe. Ach, ano, můžete ji ovlivnit. Druhým objevem, na který přišli, je, že vědomí je energie. A v určitých kruzích začali chápat, že skutečně můžete mluvit ke svému tělu, k jeho chemii, protože jste šéfem svého těla. A experimenty to ukázaly. Můžete se zeptat těch, kdo to studovali a kdo na tom pracovali, těch, kdo mluví o chemii synapsí ve vašem mozku, což mohli měřit a vidět současnými nástroji, jak si můžete sami pro sebe vytvořit klid, mír a koherenci a uvolnit tak celé tělo. Pak se začíná měnit chemie. Uvědomili si, že můžete žít déle, pokud sami mluvíte ke svým buňkám. To je premisa, kterou tolik lidí nechápe. Stále se dívají na své tělo a jen doufají, že bude fungovat. Mám pro vás podobenství.

Wo námořník

Wo je námořník. Pamatujte, že je to podobenství, není to realita, podobenství znamenají něco jiného. Wo je námořník a pobývá na lodi tak dlouho, jak se dokáže rozpomenout, a pracuje v podpalubí. Wo spolu s posádkou dělá to nejlepší, co umí, stará se o tu část lodi, kterou má na starosti. Vyživuje buněčnou strukturou, vybírá jídlo, vaří, dělá cokoliv, aby udržel dům svého života a všechno to, co je v podpalubí. To je jeho práce, dělá ji už celá léta a vnímá houpání lodě, někdy to vrže a skřípe, a někdy ne, ale to je jeho práce. Je dobrý námořník a na moři pobývá už hodně dlouhou dobu. Je to podobenství.

Jednoho dne si Wo uvědomí, že vnímá loď jinak. Něco se děje, není to bouře, ale něco se děje. Pomyslí si však, že kapitán se o to postará, jak to vždy dělá. Loď se celou dobu zdá být v pořádku, takže se o to kapitán jistě postará. A pak ta loď začne mluvit k Woovi. To ho pochopitelně vyleká, přesto však jasně rozumí, co mu loď říká: „Wo, jdi na horní palubu.“ A on odpoví: „Nikdy jsem tam nebyl. Lodi, to mluvíš se mnou?“ A loď říká: „Máme problém, nastal čas, abys šel na palubu.“ A Wo se má právě teď rozhodnout, zda si má myslet, že se zbláznil, a tak řekne: Ne, budu dělat všechno to, co jsem vždy dělal. Prostě proto, že to tak vždy dělám, protože to je to, co znám, to je to, jak to má být. Jen si představuji, že se mnou loď mluví. Lodi, nech toho, zmiz, nechci nic vědět, nechci slyšet hlasy. (Kryon se směje.) Chci se starat jen o svou práci. Jedna část ve Woovi však říkáAle to dává smysl, možná bych měl jít nahoru na horní palubu, možná bych to poprvé měl udělat.

Dokonce i žebřík, který vede na horní palubu, nebyl pro Woa dosud k dispozici. Teď tu však je, protože se Wo rozhodl, že se vydá na horní palubu. Objeví se žebřík, je tam vidět palubní průlez. Wo se toho trochu bojí, protože neví, co může očekávat. Předtím se vždy poradil s kapitánem. Vyleze tedy po žebříku, otevře poklop v palubě a poprvé vidí otevřené moře, vidí lodní kormidlo, a uvědomí si, že u něj nestojí nikdo, kdo by kormidloval. Rozhlíží se kolem, kde je kapitán, ale žádný kapitán tam není. Rozhlíží se po posádce, po lodníkovi, není tam však žádná posádka, nikdo, kdo by vytáhnul plachty, protože to je plachetnice, drazí. Znovu se zadívá na kormidlo, u kterého nikdo nestojí. Pak se opět rozhlédne a vidí, že loď míří na skály.

A to byl ten důvod, proč k němu loď promluvila. Wo běží ke kormidlu a poprvé jím otočí. A loď se otočí, hned se otočí, okamžitě, jakmile se dotknul kormidla. A jako by si loď oddechla, řekne:  „Konečně je někdo u kormidla.“ Wo se zeptá lodi: „Chceš tím říct, že celou tu dobu tu nikdo nestál u kormidla?“ A loď odpoví: „Ano, je to tak. Jsme na otevřeném oceánu, plujeme v kruzích už dlouhá léta. Celou dobu to bylo v pohodě, ale najednou už ne, protože jsme mířili přímo na skály. Wo, chop se řízení a kormidluj nás do bezpečí. Wo, už nikdy se nevracej do podpalubí, protože teď už víš něco, co jsi nikdy nevěděl a už to nemůžeš nevědět. Máš tuhle loď na starosti, řídíš tuto loď a budeš ji kormidlovat do bezpečných vod.

Rozumíte tomu podobenství? Ta loď je vaše tělo, vaše chemie. Vaše tělo vás vždy žádá, abyste se chopili řízení. Když to neuděláte a když neexistuje komunikace, ta loď popluje kamkoli podle výchozího nastavení. Když však vaše vědomí k němu začne mluvit, bude mluvit k buněčné struktuře těla a převezme kormidlo lodi, drazí, budete žít mnohem déle. Už vás nebudou napadat nemoci kvůli tomu, že ta loď popluje nahodile do odlišných míst a bude dělat odlišné věci. A tohle je dokonce prokázané vědecky. Ujměte se vedení, přeberte zodpovědnost. Vaše slova jsou tak důležitá, protože teď bude loď poslouchat vás a vaše vědomí. Řekněte: Přebírám vedení, udělej tohle, nasměruj se tímto směrem. Dělejte to každý den, protože vy jste kapitánem.

Pochopili jste to poselství? Pokud to budete dělat, léčení nastane automaticky. Protože teď se ujímáte vedení všeho, teď za všechno přebíráte zodpovědnost. Přemýšlejte o tom. Je to skutečné.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – The Four Catalysts for Healing – Part 1 – MP3 – 15:39 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách naleznete ZDE

Objednávat knihy můžete na adrese: Knihy-kryon@knihy-kryon.cz