Kryon – Čtyři tváře strachu 1-4 díl

20.12.2021 08:51

 

Kryon – Čtyři tváře strachu – 4. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem, v rámci Healing Wednesday, 27. ledna 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tohle je čtvrtý a poslední channeling ze série zaměřené na tváře strachu. Opět mi dovolte, abych řekl, že jsem si vědom, že dnes to předávám vám, kdo jste členy Kruhu dvanácti, úzkého členství, kterého jste se rozhodli zúčastnit. Avšak channeling samotný bude později k dispozici všem, kdo si budou přát si jej poslechnout (nebo přečíst). Nechceme omezovat důležité informace a poselství jen na málo účastníků (Kruhu dvanácti). Tohle je způsob, jak předáváme zprávy, a takový zůstane i nadále. Takže když náhodou narazíte na toto poselství a zjistíte, že je to čtvrtá část ze série čtyř, a budete chtít vědět, kde jsou ty předchozí tři, jsou tam, kde jste našli tento (čtvrtý). Najdete je snadno, protože jsou všechny zaznamenané a prezentované na webových stránkách (www.kryon.com nebo v českém překladu na www.kryon.webnode.cz).

Mluvíme o strachu a mluvíme o něm už mnoho, mnoho let. Tento konkrétní channeling jsem si nechal jako poslední. Je možná nejvíc komplexní a také jeden z nejvíc kontroverzních, protože budou mnozí, kteří řeknou: „Nevěřím, že by odsud strach pocházel.“   

Povím vám příběh. Jak sedíte, posloucháte (čtete), vaše mysl, vaše vědomí, vaše duše… všechno to, co vás utváří, toho zahrnuje mnohem víc, než jen vás. Je tu obrovský vliv vaší rodové linie na celé vaše tělo. Když se na to podíváte po samotné chemické stránce, máte něco, co vědci chápou jako dědičnost. Dědíte možná určité rysy od svých rodičů prostřednictvím pokrevní linie, kombinací, které vytváří vaše DNA. A zasahuje to i dál, k prarodičům, praprarodičům atd. To všechno je v DNA. Někteří z vás se na to podívají a řeknou: „Tak proto mé prsty, můj obličej, mé vlasy vypadají tak, jak vypadají. A pak řeknou:  „A tím to končí.“ Nekončí.

Protože tu je také vědomí, talenty, věci, které se staly, které ovlivnily životy předků, které si nesete s sebou. Je pro tento okamžik možné, že jste měli prapraprababičku, nebo možná ještě někoho dál, a tato žena měla problémy týkající se porodu, něčeho, co je pro ženu velmi důležité. Je možné, že by se to mohlo přenášet na další generace, s čím pak skončíte ve svém životě jako s úplně stejným problémem? Protože byste mohli říct, že je to pozůstatek, protože to byl tak velký problém. Tohle je chemie. Především odpověď na tu (předcházející) otázku je ano. Jste kombinací toho všeho. Není to však tak, že máte všechny jejich rysy (vlastnosti) nebo jejich strachy nebo jejich talenty. Máte ty, které byly předány, které měly největší vliv a možná byly tehdy vnímané jako největší problémy. Je to tam všechno. Někdy se to samo neukáže, dokud se nestanou určité jiné věci, které dokonce překvapí vás samotné, jako třeba že zjistíte, že máte talent na něco, co jste nikdy nezkoušeli. Později pak objevíte praprababičku, která měla stejný talent. Znovu však zopakuji, že tohle je chemie.

STRACHY VYCHÁZEJÍCÍ Z MINULOSTI

Teď přejděme k tomu, o čem jsem řekl, že je to kontroverzní – minulé životy. Je možné, že by cesta vaší vlastní duše skrz civilizace na planetě mohla také zahrnovat věci, které se staly v minulosti a které jste si přenesli přímo do tohoto života, vašeho nyní a do vaší budoucnosti? Možná to sahá do dob, kdy jste častokrát byli námořníkem. A pak jste se teď probudili a uvědomili si, že pořád chcete být námořníkem. To se týká především mužů. Tohle se děje neustále a můžete se s tím setkat dokonce i dnes pod záminkou, že policista se stane policistou, vojákem nebo hasičem, a možná i bydlí společně a vy řeknete: „No, můj otec to dělal, tak já to dělám též.“ Co kdyby to bylo ve vás vrozené z minulých životů, protože jste to už dřív, před dvěma nebo třemi životy, také dělali? A tak to bylo pro vás absolutně přirozené. A teď je to něco, co chcete dělat, protože to máte v krvi, jak byste řekli. Ale co když jste to dělali ve své minulosti?

Pojďme ještě dál. Co když jste ve svém bezprostředním minulém životě utonuli? A dnes nechcete být ani poblíž vody. Drazí, tohle jsou strachy vycházející z minulostiTyto strachy jsou mimořádně reálné. Brání vám dělat určité věci, které byste možná chtěli skutečně dělat. A brání vám to ve věcech, které mohou být nádherné. Často se bráníte partnerství, které by fungovalo, protože někdy, v nějakém minulém životě jste se naučili, že je to proces nebo určitá vlastnost, kterou si v sobě nesete a která způsobuje, že partnerství je tak problematické. Jsou tací, kteří se rozhodnou, že chtějí mít sto dětí (Kryon se směje), protože je vždycky chtěli mít. Možná je to proto, že v posledních dvou nebo třech minulých životech nemohli mít žádné děti. Možná se narodíte a řeknete: „Opravdu nechci mít děti,“ (Kryon se směje) možná jste jich totiž měli v minulých životech hodně. Takže vidíte, nejsou to všechno strachy, ale jsou to určité vlivy. Avšak ta tvář strachu, o které budeme mluvit právě teď, je strach z minulých zkušeností vás samotných nebo vašich předků, které si dnes nesete ve své vlastní psychice.

Mluvili jsme o tom a vy byste mohli říct: „Dobře, vím, že je to pravda. Nevím, jaké mám strachy, ale při zpětném pohledu máš pravdu, Kryone, protože jsou věci, které se zdráhám udělat (vyhýbám se jim). Nemám rád konfrontaci.“ Mimochodem, jsou lidé, kteří konfrontaci milují. Mohli byste říct: „Dobrá, jsou různé druhy věcí, které chci dělat, a které nechci.“ A mohli byste pokračovat: „Nikdy jsem nechápal, proč jsem kvůli něčemu váhal nebo otálel.“ Tady máte ten důvod. Tohle jsou otisky z minulosti, mohli byste říct. Chci vám sdělit, že je máte všichni. Vysvětlím vám to znovu a jinak. Když jste matkou a máte víc než jedno dítě, řekněme, že jsou stejného pohlaví, že jsou to dva chlapci. Stejní rodiče, stejná matka, stejný otec, dva chlapci, kteří jsou si věkově blízcí a přitom naprosto rozdílní. Mohli byste říct: Jak se to může přihodit? Jeden je plachý a nesmělý, druhý je úspěšný člověk. Mají stejný genetický základ. Drazí, díváte se na celou škálu otisků od předků a jejich vlastních minulých životů. Zkoušejí se teď rozhodnout pro určité věci, které se nestaly, nebo se uvolnit pro určité věci, které se dřív staly. Stále se učí.

Je to pro vás katalyzátor, jak bych to mohl vyjádřit, abyste pochopili některé strachy, které v sobě máte, které nejsou jinak pochopitelné. Už jsem to říkal předtím a říkám to znovu: Každý otisk, který máte, jako tento, vychází z linie vašich předků, z vašeho minulého života nebo vaší pokrevní linie. Každý jednotlivý otisk je možné přepsatnic není vytesáno v kameni. Je to prostě jen výchozí místo, jen výchozí bod. Je to pro vás pozvání, abyste objevili a zjistili, co jsou (ty otisky) zač, analyzovali si je, o čem jsou, a pak je změnili. A nejen to, je to platforma pro probuzení k věcem, o kterých jste nevěděli, že je máte.

Můj partner ve svých čtyřiceti letech narazil na Kryona. Můj partner neměl žádné řečnické zkušenosti, měl strach z davu, netoužil zrovna stát na pódiu. Tento muž se toho bál a měl strach to přijmout, jako tolik z vás, kteří nechcete řečnit na veřejnosti, kdy se na vás upírají oči všech. Pro většinu z vás to není žádný příjemný pocit, i když po tom někteří touží. A když přišel ke mně a zeptal se mě: „Co mám udělat s tím strachem? Bojím se, Kryone, stát čelem k lidem, ztrácím souvislost, zakoktávám se a zadrhávám v řeči, nemůžu ani pomyslet na to, co mám udělat, nejsem uvolněný a lidé to hned uvidí a poselství kvůli tomu nebude dobré.“ A tak jsem mu řekl, a on tuhle historku vyprávěl mnoha lidem – řekl jsem mu: „Chci, aby ses vrátil do Řecka, kde jsi byl řečníkem na pódiu, a lidé seděli a poslouchali tvou poezii. Milovali tvou moudrost a slovní obraty, které jsi užíval. Vrať se zpátky a vydoluj si to tak, jako doluje horník v zemi zlatý nugget.

Tohle je zlatý nugget, který je ve vaší minulosti, který si teď můžete vytáhnout do své přítomnosti. Chápete, jak by to mohlo fungovat oběma způsoby? Můžete mít strachy, které se vynořují z minulého života, a můžete mít jiné životy, kde bylo všechno zklidněno a všechno bylo krásné. A tak to (Lee) udělal a výsledek vidíte. Dokáže vystoupit na pódiu před tisíce lidí, kteří na něj hledí, a zůstává přitom zcela a úplně uvolněný. Nějakou chvíli to trvalo, ale pokaždé, když měl vystoupit, řekl si: „Jsem řečník, a pak vykročil na pódium. Byl jím, nepředstíral, nehrál žádnou roli, protože mu to (řečnictví) náleželo. Všechny ty věci, které jste zažili ve svých minulých životech, ve vás stále určitým způsobem existují. Umožňuje vám to pak přepsat a rozluštit záhadu (hádanku, puzzle) a pracovat s věcmi, které vás možná trápí a vadí vám. Navíc pamatujte, že jsou to také talenty a objevy. Už jsem vám to říkal dřív a budu to opakovat: vaše dnešní probuzení k těmto pravdám bude znamenat, že když se znovu narodíte poté, co projdete skrz závoj a poté, co projdete tím vším z tohoto života, až se vrátíte, dnešní probuzení zůstane s vámi. Už tím nikdy nebudete muset znovu procházet. Tohle je součást nové energie. Ach, ale je toho ještě mnohem víc. Potřebuji vám předat znovu channeling o atributech nové energie, která mění absolutně všechno, o čem si myslíte, že víte, zvlášť o minulých životech a budoucích životech. Je v tom tolik naděje. Zapamatujte si, že to, co jste se naučili dnes, na to si vzpomenete příště (v příštím životě). Co jste se dnes naučili? Nebojte se minulosti, už vás neovládá, opravdu ne.

A tak to je.                                         

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Four Faces of Fear – Part 4 – MP3 –  min. 15:17

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE

Kryon – Čtyři tváře strachu – 3. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem, v rámci Healing Wednesday, 20. ledna 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Zdravím členy (Kruhu dvanácti), vás všechny, a zeptám se vás, je toto něco, na co jste se těšili? A doufám, že odpověď bude ano, protože jste tady se záměrem si to poslechnout (přečíst). Přemýšleli jste někdy nad tím, zda ti na druhé straně pociťují totéž? Řeknu vám toto – jsou tací, kteří obrazně řečeno stojí na druhé straně závoje ve frontě, aby tu teď s vámi byli. Channeling je jako otvor do závoje. Někteří z vás si teď uvědomují, že je to otvor, skrz nějž může proudit láska, protože jste k tomu přístupní, vnímaví, protože jste tady, protože to posloucháte. Později to budou poslouchat (nebo číst) další, kteří se toho teď neúčastní nebo kteří nejsou členy Kruhu dvanácti. Jak jsme už dřív řekli, všechny channelingy jsou a budou k dispozici pro každého na této planetě.

Chci však mluvit k těm, kdo jsou součástí Kruhu dvanácti a jsou tady přítomni v určený privátní čas a pro meditaci. Těšíme se na to. Je to odlišné vnímání, které jste možná nikdy předtím nezažili, protože jsme tady, abychom vás viděli. Tohle je zkušenost mého partnera ze všech těch channelingů, které kdy předal. Ať už to byl ten nejdelší nebo ten nejkratší, kdykoli sedí na židli a začíná pozdravením, vnímá pocit pomoci, podpory a uvolnění, že dveře mezi námi – mezi vámi a mnou – jsou otevřené. Dveře mezi světy, takže láska může proudit do pokynů a moudrosti, k čemuž v této chvíli dáváte svolení.

Mluvíme o čtyřech tvářích strachu. Teď mám pro vás tu třetí tvář, která je trochu jiná. Každý strach vychází z odlišného místa. Říkali jsme vám, a opakujeme to také pro ty z vás, kdo možná právě posloucháte tento channeling, že tyto tváře strachu brání vyléčení. Toto je léčivý program. Mluvíme o vaší ochotě vidět a slyšet, přijímat a uznat to, co vám léčitelé říkají. Je to těžké, pokud se pořád bojíte.

Existuje mnoho těch, kdo se naladí na tento program nebo se stanou členy (Kruhu dvanácti), protože se snaží zbavit se strachu. To je tento program, drazí, vítejte tady. Pokud pociťujete strach a máte obavy, nejste sami. Chceme se s vámi podělit o řešení, jak se vymanit ze strachu. Téměř vždy je řešením, jak se vymanit ze strachu a obav, rozpoznat, co jsou zač. Na důvody strachu se většinou zapomíná. Je to téměř tak, jako byste vypátrali něco, čemu jste nerozuměli, a najednou se vám rozsvítilo světlo a vy byste řekli: „Ach, a tohle je to všechno, co to je? Myslel jsem, že je toho víc, z čeho bych měl mít strach.“ Tohle je pak rozpuštění určitého konkrétního strachu. Jakmile si jednou posvítíte na to, co to vlastně je, z čeho máte strach, je mnohem snadnější rozhodnout se, zda ve strachu budete pokračovat. 

Zaznamenejte si tento okamžik, protože jsou tací, kteří říkají, že byste se neměli strachovat, a řeknou vám důvod – protože to není dobré. (Kryon se směje.) Není, a vy víte, že není. Když jste z něčeho znepokojeni, a někdo k vám přijde a řekne: „Nedělej si žádné obavy, podívej, já si je nedělám“, pak vám to nepomůže. Pravda je taková: Musíte si to uvědomit a přijmout sami pro sebe, proč je to tu, zda je to něco, kvůli čemu byste měli být znepokojeni, nebo je to jen něco, o čem se říká, že je to „papírový tygr? Nebo je to něco skutečného? „Ach, už chápu.“ Takže jste to vy, kdo vidí a uvědomí si, co to je, svou myslí, svým vnímáním, a to pak způsobí, že se strach a obavy rozpustí. Třetí tvář strachu nazveme:

STRACH, KTERÝ SI VYTVÁŘÍTE SAMI V REÁLNÉM ČASE.

Když říkám, že si jej sami vytváříte, neznamená to, že jej sami vyvoláváte, iniciujete, ale že určité věci vnímáte jako hrozivé, vyvolávající strach, a zapisujete si vlastní program. Takže toto jsou obavy a strachy, které nejsou zapsány v minulosti, nepocházejí z přežití, nepocházejí z ničeho jiného, než z vašeho života poté, co se sem narodíte. Co by to mohlo být? Reprezentují nejvíc strachů, které máte. Společnost, ve které žijete, je společnost, která má určité rámce a pravidla, a vy můžete mít strach, že je v této společnosti nezvládáte či nesplňujete na základě toho, co vám lidé říkají. Hodně druhů těchto strachů, strachů v reálném čase, si způsobujete sami ve svém současném životě. Vy sami se rozhodujete, z čeho máte strach.       

Dovolte mi, abych s vámi něco zopakoval. Jak zjišťujete, co se kolem vás děje, jakou na to máte metodu na to, abyste se dozvěděli, co se děje ve vašem městě, ve vašem sousedství, ve vaší zemi? A odpověď zní: Prostřednictvím zpravodajství. To je strach číslo jedna, který si sami dobrovolně způsobujete, přivozujete. Díváte se na zprávy, posloucháte zprávy, čtete zprávy. Jste si vědomi, nebo možná ne, že v této kultuře, v této době, v tento den a v tomto okamžiku jsou zprávy součástí zábavy (showbyznysu) a musí vám prezentovat něco, na co se chcete dívat, protože z komerčních reklam, které se ukazují během vysílání, jsou placeny mzdy (v médiích). Proto se do vysílání vkládají takové věci, které jsou pro lidi nejatraktivnější, což jsou temné věci. Mohou to být temné věci, které se dějí na planetě, stále stejné věci, ale nepředkládají vám žádné pozitivní věci. Vždy existují i dobré stránky, které se vztahují k určité situaci. Dobrým příkladem je virus. Už jsme to říkali dřív a není to kontroverzní, že mnoho lidí to začalo chápat a vypínat zprávy. Přestali je už sledovat. Ukazují vám míru nakažených, počty mrtvých a málokdy, pokud vůbec, mluví o hrdinech, o počtu zotavených z nemoci. A tak malují obraz, který vás děsí. Přejdou k další věci a děsí vás. A když dělají svou práci dobře, děsí vás hodně. Takže se vrátíte zpátky a díváte se na další strašné, děsivé, hrozné věci. Jaké je pro to řešení? Existuje něco, co můžete udělat sami. Vyberete si zapnout zprávy, abyste se dozvěděli o těchto věcech, a ony vstoupí do vaší psychiky a zůstanou tam. Už jsme vám dřív říkali, že neexistuje žádné tlačítko delete (kterým byste to smazali). Řekli jsme, že pokud se od toho chcete oprostit, ale zároveň chcete vědět, co se děje, abyste si ve zpravodajství vybírali. Jak to dokážete? Možná najdete zprávy na místech, kterým důvěřujete, a spíš si je přečtete, než abyste je sledovali vizuálně jako zábavný program. Tohle hodně lidem pomáhá. Někteří prostě přestali sledovat zprávy nebo jim stačí jednou týdně sledovat zprávy, které si sami vyberou podle toho, co by chtěli vědět. Díky tomu získají mnohem větší klid.

Kolik z vás se bojí viru? Virus není něco, čeho byste se měli obávat, drazí, je to něco, co byste měli pochopit. Kolik průzkumů ohledně viru jste si udělali, místo abyste jen prostě poslouchali politiky ve zprávách? Je mezi nimi velký rozdíl, jeden chce děsit, vyvolat strach, druhý chce vytvořit pochopení. Když řeknete: „Ach, to je to, co dělám, zabývám se vyhlídkami a nadějí,“ – pak tohle, moji drazí lidé, vytváří klid a mír nad něčím, čeho se ostatní bojí. Není to žádný mor. Je tolik věcí, které vám byly řečeny, které bez pochopení a znalostí skutečně vytvářejí strach. Je to kontroverzní. Co vám říkají vaši duchovní vůdci? Že jste zatraceni, že jste se narodili špinaví, že jste se opravdu narodili špinaví? Je možné, že milující Bůh, jenž vás nezměrně miluje, k jehož obrazu jste byli stvořeni, je možné, že tento Stvořitel vás bedlivě sleduje, takže když se nechováte správně, že ten samý Stvořitel může po vaší smrti vzít vaši duši a navěky ji vystavit mukám? Možná vás zaživa každý den upalovat, možná vás stahovat z kůže? Zeptáte se: „No, Kryone, kde jsi vzal takové vizualizace?“ Tyhle vizualizace mi předal můj partner, který to jasně viděl namalované na zdech uvnitř kostelů. Muka.

Jak to vnímáte, když si to přeberete na sebe, abyste tomu věřili a nosili sebou? Jste zatraceni? Vyzýváme vás, abyste tyto druhy strachu pochopili, zrušili a přepsali. A to můžete. Téměř každou věc, které se bojíte, v určitém bodě, kdy si dokážete sednout a podívat se na ni, můžete přepsat tím, že ji porozumíte, možná pomocí afirmací, abyste zrušili něco, co je uloženo ve vašem podvědomí. Tohle všechno můžete přepsat.

Ty největší strachy, co máte na této planetě, jsou ty, které si sami na sebe nakládáte, protože jste si je sami buď vytvořili, nebo vás druzí přiměli, abyste se něčeho báli. Kolikrát vám bylo řečeno, že se něco stane? Tohle se stane, dej si pozor na tohle, dej si pozor na tamto. Jsou věci, které přicházejí, o kterých lidé říkají, dávej si pozor, až to přijde. Je tohle váš život? Bojíte se budoucnosti? Bojíte se své kultury, která tvrdí, že něco neděláte správně? Nebo nevíte, jak dlouho vám vydrží vaše zaměstnání? Chápete to? Všechny tyto věci jsou emoce, které si sami vytváříte.

Už jsme vám to říkali dříve, žijete v energii, která podporuje tyto temné druhy energie v tomto okamžiku, ale nebude to pořád. Tohle je to, co se čistí na této planetě. Přijde čas, kdy strach nebude energií číslo jedna, která se vás bude zmocňovat. Přichází to. Ale právě teď, pokud tyto věci dokážete přepsat a pochopit, se začínají rozpouštět a mizet. A najdete pravidla pro sebe samotné, že až uslyšíte někoho vám něco říkat, tak to prostě jen nepřijmete jako pravdu, ale začnete si to analyzovat a řeknete: „Zajímalo by mě, zda to tak opravdu je.“ 

Tady je to velké téma, než to uzavřeme: Jste stvořeni k obrazu Stvořitele plného lásky a soucitu, to jsou ty nástroje, to je to, kým jste. To je to, kým jste. Nejste tady jako oběť. Nejste tady proto, abyste se báli. Jste tu proto, abyste to vyčistili a smazali klidem a bezpečím a věděli, že jste dost chytří, abyste viděli rozdíl, co takové je a co takové není. Co takové je, je skutečnost, že máte dědičné právo, nástroje a všechny ty věci, abyste to všechno vyčistili, přepsali a posunuli se do budoucnosti, kterou vytváříte vy, která je bezpečná s ohledem na vaši velkolepost. Pochopili jste to? Nejste obětí věcí, které přicházejí, nad všemi máte kontrolu. Máte intuici, kam máte jít, a co máte udělat. Učíme vás tyto věci pořád znovu a znovu. Chci, abyste seděli s hrdostí a skutečně pochopili, co můžete udělat.

Tohle místo, kde jste, je bezpečné.

A tak to je.   

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Four Faces of Fear – Part 3 – MP3 –  min. 16:08

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryon – Čtyři tváře strachu – 2. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem, v rámci Healing Wednesday, 13. ledna 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.         

Vždy očekáváme nádhernou energii, která přichází s tím, co nazýváme channeling. A není to pro mého partnera žádné tajemství, žádná záhada. Byla to ta první věc, kterou pocítil, která doslova vytvoří rozdíl mezi realitou, ať už dělal něco správně, nebo nesprávně, když začal channelovat.  Můj partner neměl vůbec žádné metafyzické zázemí, takže pro tohoto inženýra a muže s pravou mozkovou hemisférou byla myšlenka, aby se posadil na židli a channeloval, to poslední, co by chtěl dělat. Co ho však přesvědčilo, byla láska, pocit lásky, který s channelováním přišel. Uvědomil si, že by tento pocit lásky mohl být vysílán dokonce i na dlouhou vzdálenost, jako to děláme teď. Toto je opravdu bezpečné místo, kde můžete sedět a poslouchat. V této době, právě v tomto měsíci, vám předám sérii o strachu. Tento druhý channeling o strachu bude velmi ezoterický. Ve skutečnosti by to neměl být strach, o kterém víte, že tu je. Za chvíli o tom budeme mluvit. Možná přemýšlíte o tom, zda channeler vidí nějaké věci, zatímco channeluje. Odpověď zní ne – vnímá energii a toto vnímání energie doslova promítá do intuitivní stránky. Je to komplikovaný koncept. Představte si, že zavřete oči a mátě nějakou vizi. Vidíte ji, nebo ne? Možná ji vidíte zrakem své mysli – to je způsob, jak děláme věci a budeme je dělat později v Kruhu dvanácti. Je toho mnohem víc k vidění, než jen pouhým zrakem. Takže k té otázce: můj partner během channelování vidí a vnímá věci, které si přejeme, aby se mu promítaly. Všechno, co vidí, nebo pociťuje ve vizích, které má, zatímco channeluje, dokonce i právě teď, je laskavost Stvořitele, láska mezi dušemi, o kterých byste si ani nepomysleli, že by tu mohly být, spojení mezi vámi a jiným člověkem, a dalším a dalším. Můj partner vidí celistvost, jednotu, která není zřejmá nikomu z vás – jednotu mnoha duší, které přicházejí společně jako jedna, i když tomu nerozumí nebo si to neuvědomují. Kruh dvanácti začíná být něčím víc, něčím jako rodinou. Co (Lee) vidí právě teď, je skutečnost, že mnozí z vás, většina z vás, kteří posloucháte, sledujete (a čtete) tento program, jsou staré duše.

Tato série channelingů v Kruhu dvanácti bude později k dispozici zdarma. Jak jsem mnohokrát říkal svému partnerovi, všechny channelingy musí být zdarma a k dispozici pro celý svět. Proto se objeví později pro ty, kteří si je budou chtít poslechnout (nebo přečíst), ať už budou nebo nebudou mít atributy těch, kteří to právě teď poslouchají živě. Protože všichni ti, kteří to poslouchají v rámci Kruhu dvanácti, projevili záměr tady být, protože se o to zajímají. To znamená, že jste staré duše.

„Kryone, definuj nám starou duši.“ Je to jednoduchý koncept, už jste tady byli mnohokrát. Stará duše je někdo, kdo tu opakovaně byl. Mluvíme o minulých životech, mluvíme o cyklu života, o tom, co jsme už dřív označili jako „vyjádření“. Vaše duše se mnohokrát vrací. Mohli byste říct, že na Zemi hraje různé role, takže sbírá moudrost v mnoha rolích a mnoha rasách. Zažíváte velké věci, zažíváte možná mnoho výzev, až nakonec, jak mě dnes sledujete, staré duše, máte v sobě nashromážděnou moudrost založenou na tom, kým jste, kde jste a jak dlouho tady jste. Možná nevnímáte veškerou tu moudrost, která se na vás kolektivně rozprostírá, ale je to tak. Část energie roku 2021 je objevováním toho, kým jste. Už jsem to říkal dřív, otevíráte dveře a objevujete to, čím jste vždy byli a o čem jste nevěděli. Otevíráte dveře a objevujete, že jste mnohem větší, než jste si mysleli. Objevujete to velmi dobrým způsobem, jenž je duchovním, nikoli náboženským atributem – je spirituálním atributem v každé buňce, protože jste součástí stvoření, součástí všeho, co je na Zemi. Neexistuje žádné oddělení mezi vámi, skalami, stromy, květinami, hmyzem a zvířaty. Jste součástí mnohem velkolepější rodiny života. Jsou tu pro vás nástroje, abyste se mohli probudit do této pravdy. A těmi nástroji je delší život, uzdravení vašeho těla, bezpečí, zbavení se strachu z vašeho těla, zbavení se úzkosti z věcí, které vás trápí, když se vzbudíte uprostřed noci. Říkám vám pravdu.

STRACH Z OSVÍCENÍ

Strach, o kterém budu mluvit, jakkoli je téměř neznámý a obtížně srozumitelný, jakkoli je mimořádně skutečný, je strach z osvícení. Už jsem o tom častokrát mluvil. Pokud jste to dříve neslyšeli, dovolte mi, abych vám představil scénář. Staré duše, byli jste tu už tolikrát. A protože jste staré duše, rozvíjeli jste se, postoupili do moudrosti možná už před mnoha, mnoha věky a začali jste si klást otázky, které si nyní začínají pokládat mnozí další. Probudili jste se do větší pravdy možná v předchozích životech. „Je toho víc, než mi bylo řečeno o mé spiritualitě nebo Tvořivém zdroji, Bohu? Je toho víc, než mi bylo řečeno? Jsem součástí toho všeho, mohu se toho zúčastnit nádhernými způsoby?“ A jakmile jste otevřeli svá ústa a položili tyto otázky komukoliv jinému kromě sebe, ve velmi staré energii před mnoha minulými životy jste za to byli pronásledování a perzekuováni. Za některé z těch věcí, které děláte každý den ve svých meditacích, ve svých očekáváních, jste před mnoha dřívějšími životy byli upáleni na hranici. Dále vám chci říct, že někteří z vás trpěli kvůli tomu, že jste se probudili do větší pravdy. Mnozí z vás trpěli, jak muži, tak ženy, když jste se rozhodli dokonce jen zpochybnit to, co vás učili, že by to nemusela být pravda, že by toho mohlo být víc. Víte, o čem mluvím. Nedopadlo to pro vás dobře. Jsou to atributy, vtištěné vzorce, programy, které si v sobě nesete. Někteří z vás můžete být velkolepou starou duší, která se zúčastnila různými způsoby celé cesty Lemurie, a teď byste nikdy nesledovali program jako je tento. Jste ti, koho nazývám pracovníci světla schovaní ve skříni a nechcete s tím vyjít na veřejnost, protože je ve vás něco, co spouští alarm pokaždé, když se máte rozhodnout. „Je toho mnohem víc, než mě učili? Měl bych tomu věřit? Raději bych se na to vše podíval z astrologických aspektů, ke kterým došlo v lednu, a některé z nich jsou ohromující. Rád bych se podíval znovu na všechny ty aspekty, ke kterým došlo v prosinci, protože některé z nich byly úžasné. Chtěl bych se dozvědět víc o tom, co znamenají.“ Říkáte to nenuceně, a někdo tomu přikývne: To zní dobře (Kryon se směje). Za všechny tyto věci bylo možné dostat se do vězení, takže je neděláte. Dokonce se k nim ani nepřiblížíte, nechcete se na ně ani podívat. Někdo vám nabídne nějakou metafyzickou knihu a vy odmítnete: Ne, děkuji. Dokonce, i když máte všechny nástroje a vybavení a vlastně víte víc, než co vám kdokoli říká.

Strach z osvícení vám brání v přijímání těchto informací. Něco vám řeknu. Mnozí z vás, kdo sledujete tento program právě teď, jste s nimi v manželském svazku. S těmi, kteří se nechtějí účastnit tohoto programu a jsou to nádherné lidské bytosti. To byl důvod, proč jste si je vzali. A můžete v nich vidět krásu Boha, avšak oni se nechtějí účastnit ničeho, co zajímá vás. To jsou ti „pracovníci světla schovaní ve  skříni“.

Strach z osvícení drží dokonce i ty, kteří si uvědomují, že jsou starými dušemi. Brání vám, abyste dokončili Kruh dvanácti. Vstoupíte do mlhy a nechcete jít dál. Takových je vás hodně. Nebo vstoupíte do mlhy a říkáte: „Dobře, projdu dál,“ a pak usnete. Tím vaše tělo sděluje: Stará duše, už jsem tam bylo, mohlo by to být nebezpečné, chci to zaspat. Proto jsem to už mnohokrát říkal v Kruhu dvanácti, abyste v okamžiku, kdy přecházíte most, zůstali bdělí a vyslovili afirmaci: „Toto je bezpečné, tohle je pro mě, chci se o sobě dozvědět něco víc, není tu žádné nebezpečí.“ A opravdu není, je tu jen láska. Je zajímavé, čeho se lidé obávají nebo že se obávají toho, o čem vám bylo řečeno druhými lidmi, že se toho máte obávat, a přitom ani nevědí, co děláte. Když přejdete ten most, něco se zmocní vaší duše, víte? Možná jste to slyšeli. Když uděláte to, co vám bylo řečeno, je to určitý druh kultu a pak se to zmocní nějaké části ve vás – něčeho, co nechcete, a bude to kontrolovat vaši mysl. Slyšeli jste to?

Je to přesně naopak. Když vkročíte do té mlhy, začne se to rozpínat a uvidíte mnohem víc, než jste kdy předtím viděli. Dozvíte se víc sami o sobě, než jste si kdy mysleli, že je možné. Uvidíte velikost, velkolepost, začnete překonávat strach a vrátíte se zpátky lépe vyrovnaní. A to je ten klíč. Lidé by to měli ve vás vidět, drazí. Čím víc času strávíte učením sami o sobě, tím víc se uvolníte ve své kultuře, ve své rodině, sami v sobě do takové míry, že za vámi budou ostatní z vaší rodiny přicházet a ptát se„Nevím, co to máš v sobě, ale líbí se mi to.“ Protože vás vidí, jak jste uvolnění, klidní tolika různými způsoby. To je to, co se děje, když přejdete přes most na to „místo“, z kterého má tolik lidí strach. Strach z osvícení zamezuje lidem, aby prožili krásu, jíž jsou.

Teď vám řekneme, jak se z tohoto strachu dostat. Není nutné, abyste změnili víc, než chcete. A tohle je důležité, drazí, máte svobodnou volbu. Ctěte své vlastní pocity. Někteří z vás chtějí vědět víc, někteří z vás se dokonce chtějí podělit o tyto informace s těmi, o kterých věříte, že jsou skutečně těmi pracovníky světla, schovanými ve své skříni, aby chápali trochu víc. Je to pozvání, ale není to žádné „měl bys“.  Říkáme vám jen toto, abyste to mohli rozpoznat sami v sobě a říct si: „Aha, věděl jsem, že tu je něco, co mě zadržuje od příštího kroku, ale už nebude.“ Můžete dokonce vyslovit tato slova: „Všechny ty vzpomínky jsou pryč. Dnes už nejsou relevantní, dnes nejsou pro mě velkolepé. Proto už mi nadále nebudou ovládat můj život.“

Je to prosté, tohle je moc a síla staré duše.

A tak to je. 

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Four Faces of Fear – Part 2 – MP3 –  min. 15:39

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryon – Čtyři tváře strachu – 1. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carollem, v rámci Healing Wednesday, 6. ledna 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Už jsem o tom mluvil dříve. Je tolik lidí, kteří se by se rádi zeptali nás z druhé strany závoje, jež zastupuji, zda si opravdu uvědomujeme, čím lidstvo prochází. A odpověď zní: „Víc než byste si mysleli.“ A důvodem je, že jste nás tak dokonale oddělili. Udělali jste z nás něco, co je tak vysoko a vy jste tak nízko, vytvořili jste bariéru, zeď mezi vámi a Tvořivým zdrojem. Můžete tu bariéru vidět velmi jasně, když se podíváte na protokoly a doktríny mnoha duchovních skupin a náboženství na této planetě. Je tu tolik uctívání a klanění tomu, co považujete za tolik posvátné. Vůbec však do toho nezahrnujete, že i vy jste posvátní.

Drazí, už jsme to říkali dříve, jste kouskem Stvořitele. A to je pravda. Možná je to ta největší pravda, o které jsme kdy mluvili. Mluvíme o tom už přes třicet let, neexistuje žádná oddělenost. Tolik si uvědomujeme, čím procházíte, protože tím procházíme spolu s vámi.  Opravdu nikdy nejste sami, opravdu jste nesmírně milováni, skutečně existuje mezi námi něco víc, než jen vztah. Uvnitř vás, na buněčné úrovni, mohli byste dokonce říct, že na úrovni těch nejmenších důležitých částeček, na úrovni vaší DNA a ještě menší, existují multidimenzionální části samotného Stvořitele. Jste „stvořeni k jeho obrazu“, už jste o tom slyšeli… tím obrazem je láska. Vy všichni jste tím obrazem lásky.

Rád bych dnes promluvil o jedné ze čtyř věcí. Je to série pro tento měsíc (leden 2021). Nazvu ji Čtyři tváře strachu. Právě teď jsou tací, co poslouchají toto vysílání a říkají: „Počkej chvilku, já nejsem předplatitel (myšleno Léčivých střed „Healing Wednesdays“) a to mě vylučuje z ostatních poselství.“ Tak to není. Poslyšte, řekl jsem před rokem svému partnerovi (Leemu), že každý jednotlivý channeling, který předám, by měl být k dispozici zdarma. Že by tu měla být metoda, aby co nejvíc channelingů mohlo být k dispozici zdarma pro celý svět, aby co nejvíc nahraných channelingů bylo poskytnuto zadarmo. A to také jsou, na webové stránce mého partnera (kryon.com), kam můžete jít a poslechnout si cokoli, co jsme kdy channelovali. Tento channeling pro Léčivou středu (Healing Wednesday) bude také umístěn na tuto webovou stránku, nakonec je uvidíte všechny. Takže se nemusíte cítit z toho vyloučeni, zatímco prezentuji první ze čtyř channelingů, protože si pak budete moct poslechnout (nebo přečíst) všechny (čtyři), pokud budete chtít.

Tématem jsou Čtyři tváře strachu. Říkám „tváře“ proto, že to je to, na co se díváte. Neříkám atributy, protože tvář je možná trochu důraznější. Je to tvář. Co víte o tváři? Tohle všechno je metafora, drazí, musím vám opět říct, že i v tomto channelingu, i v jiných poselstvích, dokonce i v (anglickém) jazyce, ve kterém to posloucháte, existují metafory. Řeknu mnoho věcí, které mohou vyznít zvláštně, dokud nepochopíte tu metaforu. Co víte o tváři? Zaprvé, vidíte tvář a můžete rozeznat, zda je ta tvář přátelská nebo ne. Avšak každá jednotlivá tvář se může měnit, může se usmívat, může se mračit. Čtyři tváře strachu. Proč chci mluvit o strachu? Pokud se zabýváme léčivými (uzdravujícími) modalitami, které tady představujeme, kde celé téma dne je léčení, proč chci mluvit o strachu? Zdá se totiž, že je to pravý opak léčení. Celá ta léta, kdy o těchto věcech mluvíme, se to nyní stává ústředním tématem, na které zaměřujeme pozornost. Tady je prohlášení, které byste si měli znovu poslechnout: Pravým opakem léčení je strach.

Pokud se něčeho obáváte, máte z něčeho strach, drazí, pak nic, co je prezentováno v kterémkoli z těchto programů, jej skutečně nemůže obejít. Je to tvář, kterou jste si sami pro sebe zvolili. Tato konkrétní tvář, drazí, je tvář, která překáží čemukoliv, co vám předáváme. My nemůžeme překonat váš strach, a pokud nedokážete překonat svůj strach vy, pak se to všechno zastaví. „Kryone, opravdu říkáš, že tu existuje bariéra, kterou nemůžeme překonat ani dobrým zdravím, zdravou výživou a všemi těmi dalšími věcmi?“ Ano, právě o tom mluvím, protože skutečné léčení je spojeno s vědomím a nikoli s objekty, nikoli s pouhými opatřeními k nápravě. Souvisí to s vaším vědomím, které je v souladu s tím, co děláte, abyste posílali svému tělu poselství o naději, radosti, soucitu a uzdravení. Pokud však máte strach, něčeho se obáváte, pak se to prostě všechno zastaví u zdi zvané strach.

Čtyři tváře strachu. Budu mluvit o té první, je to tvář 3D, tvář duality. Je to ta úplně základní tvář a mnozí z vás řeknou, že není možné ji změnit. Ale ano, je to možné.

PŘEŽITÍ

Narodili jste se se strachy, které doprovázejí přežití. Je to intuitivně vrozený strach ze tmy, Mimochodem, je to i strach, že můžete být sežráni. Ne, namítnete, nemůžeme být sežráni. Dobře, připouštíme, že nemůžete být sežráni doopravdy, protože tento strach pochází z dávné doby, kdy jste se báli, že by vás mohl sežrat bengálský tygr. Ale co třeba strach, aby vás „nepozřeli“ vaši vrstevníci nebo ti kolem vás, vaše konkurence? Chápete, kam tím mířím? Je to strach, aby vás nepozřelo něco, co nemůžete mít pod kontrolou. Je toho víc. Strach, že nebudete moct přežít, protože možná nejste dost dobří. Mohli byste říct, že toto jsou základní instinkty přežití, a psycholog by s tím souhlasil. Rodíte se s nimi, každá matka to ví. Jak dlouho to trvá, než pochopíte, že uvnitř toho dítěte, které máte, na které se díváte a které tolik milujete, jsou všechny ty věci, které jste ho nikdy neučili? (Kryon se směje.) Je tam žárlivost, vztek, zlost, soupeření, chamtivost a všechny ty základní instinkty, nezralost, žádná elegance, to všechno tam je a vy jste to po nich nežádali, ani jste je to neučili, aby tyto modality získali. Prostě se s nimi narodili, že? Takže vidíte, že mám pravdu.

Povíme si teď o řešeních. Nejprve něco prohlásím. I když jsou tyto věci instinktivní, a vy se s nimi narodíte, jsou to všechno jen programy, to je všechno, čím jsou. Můžete je nazvat engramy, chcete-li. Jsou vtištěny do vaší psychiky a nejsou pevně zakořeněné – v tom je ten rozdíl. Není to ve skutečnosti moc pevně zakořeněné, kromě toho, jak funguje vaše tělo. Cokoliv jiného, zejména ve vědomí, jsou programy. Rodíte se s dědictvím energie na planetě, které je ve vás uloženo. To vše se děje s nízkým a vysokým vědomím a dualitou po celé věky – je to do vás vtištěno a vy se rodíte se strachyTo je program a jako každý jiný program, o kterém jste při našich akcích slyšeli, může být přepsán. Můžete jej přepsat.  

Není zajímavé, proč se ukazuje takovým způsobem, jakým se ukazuje? Je to jako to, drazí, co pozorujete s olejem a vodou. Můžete mít sklenici vody a na ní trošku oleje, olej vždy zůstává na povrchu. Řekněme, že se díváte na sklenici vody, což je metafora pro vaše vědomí, když se narodíte na tuto planetu, a olej reprezentuje všechny ty negativní věci na povrchu – je to jen nepatrná část kapaliny velkoleposti, radosti, soucitu, která je hned pod tím olejem, jenž pouze plave po povrchu. Když se dostanete skrz ten olej nebo jej odstraníte z povrchu, můžete to přepsat. Plave však po povrchu a tak to je ta první věc, se kterou uděláte zkušenost a musíte se skrz ni dostat.

Povím vám příběh. Je to příběh o dítěti, které nemá žádné jméno. Je to příběh o malé dívence. Povím vám, co zažila a co udělala, protože to je moudrá dívenka. Mohli byste říct, že je to ten druh dívenky, která ví, jak věci fungují a umí si je představit. Jednou večer se uložila ke spánku a z nějakého důvodu se uprostřed noci probudila, otevřela oči, rozhlédla se a úplně ji zamrazilo, protože na židli, která byla v její ložnici, sedělo příšerné stvoření. Mohla vidět téměř každý jednotlivý stín jeho obličeje, postavy. A to stvoření se na ni dívalo a nehýbalo se, jen na ni zíralo. Tolik se bála, bála se tmy, bála se toho, co bylo ve tmě. Všechny ty instinktivní věci, které v sobě měla, se zaktivovaly. Její maminka vešla do ložnice, protože slyšela její naříkání, rozsvítila světlo a dívenka si uvědomila, že to monstrum byla jen hromada oblečení, které si odložila na židli. Její představivost a strach vytvořily z té hromady příšerné stvoření, o němž si byla jistá, že na ní z té židle vyskočí a sežere ji nebo ještě něco horšího. Byly tam všechny ty věci, které si uvědomovala. Zajímavé bylo, že když její maminka pak zhasla světlo, to monstrum se vrátilo do její mysli a ona si uvědomila, že to je něco, co se bude dít pořád znovu a znovu. Bylo pro ni nemožné přepsat to, bylo to instinktivní.

Co udělala? Rád bych, abyste teď pozorně poslouchali. Vytvořila si anděla (Kryon se usmívá), ať už z hromady oblečení, nebo něčeho, co bylo pověšené u dveří, který by nahradil všechno to, co bylo temné. A tak když šla spát a světlo bylo zhasnuté, mohla se na to podívat a říct: „Drahý anděli,“ a oslovila ho jménem, „ať se dnes v noci neukáže nic pro mě nevhodného, ani ve snu, ani v mé ložnici, protože jsem pod ochranou.“ Jaká to byla moudrá dívenka. A co vy? Tohle všechno byla metafora a týkala se dítěte. Co vy na to právě teď? Dokážete vytvořit něco, co řekne: „Já jsem velkolepý/á a neexistuje nic, co by se objevilo a bylo mocnější než má velkolepost. Všechno to, co se spolu se mnou narodilo, ať už je to strach ze tmy nebo jakákoliv jiná fobie, to všechno je možné přepsat. A já to přepisuji, protože moje velkolepost prozáří cokoliv temného.

Funguje to? Ach, ano. Stejně jako u té malé dívenky to velmi dobře funguje, protože si tvoříte sami sebe tím, že přepisujete věci, které jsou nevhodné, s kterými jste se narodili, které už však vůbec neodrážejí vás ani vaši velkolepost. A to je teprve začátek toho, co můžete udělat. Jak popíšu ty tři další druhy strachu, najdete podobnost v řešení každého jednotlivého strachu. Všechny můžete mít pod kontrolou, všechny je můžete ovládnout.

Takový je velkolepý člověk, kterého znám.

A tak to je.

 Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Four Faces of Fears – Part 1 – MP3 –  min. 16:18

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy

Kryon – Čtyři tváře strachu – 4. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem, v rámci Healing Wednesday, 27. ledna 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tohle je čtvrtý a poslední channeling ze série zaměřené na tváře strachu. Opět mi dovolte, abych řekl, že jsem si vědom, že dnes to předávám vám, kdo jste členy Kruhu dvanácti, úzkého členství, kterého jste se rozhodli zúčastnit. Avšak channeling samotný bude později k dispozici všem, kdo si budou přát si jej poslechnout (nebo přečíst). Nechceme omezovat důležité informace a poselství jen na málo účastníků (Kruhu dvanácti). Tohle je způsob, jak předáváme zprávy, a takový zůstane i nadále. Takže když náhodou narazíte na toto poselství a zjistíte, že je to čtvrtá část ze série čtyř, a budete chtít vědět, kde jsou ty předchozí tři, jsou tam, kde jste našli tento (čtvrtý). Najdete je snadno, protože jsou všechny zaznamenané a prezentované na webových stránkách (www.kryon.com nebo v českém překladu na www.kryon.webnode.cz).

Mluvíme o strachu a mluvíme o něm už mnoho, mnoho let. Tento konkrétní channeling jsem si nechal jako poslední. Je možná nejvíc komplexní a také jeden z nejvíc kontroverzních, protože budou mnozí, kteří řeknou: „Nevěřím, že by odsud strach pocházel.“   

Povím vám příběh. Jak sedíte, posloucháte (čtete), vaše mysl, vaše vědomí, vaše duše… všechno to, co vás utváří, toho zahrnuje mnohem víc, než jen vás. Je tu obrovský vliv vaší rodové linie na celé vaše tělo. Když se na to podíváte po samotné chemické stránce, máte něco, co vědci chápou jako dědičnost. Dědíte možná určité rysy od svých rodičů prostřednictvím pokrevní linie, kombinací, které vytváří vaše DNA. A zasahuje to i dál, k prarodičům, praprarodičům atd. To všechno je v DNA. Někteří z vás se na to podívají a řeknou: „Tak proto mé prsty, můj obličej, mé vlasy vypadají tak, jak vypadají. A pak řeknou:  „A tím to končí.“ Nekončí.

Protože tu je také vědomí, talenty, věci, které se staly, které ovlivnily životy předků, které si nesete s sebou. Je pro tento okamžik možné, že jste měli prapraprababičku, nebo možná ještě někoho dál, a tato žena měla problémy týkající se porodu, něčeho, co je pro ženu velmi důležité. Je možné, že by se to mohlo přenášet na další generace, s čím pak skončíte ve svém životě jako s úplně stejným problémem? Protože byste mohli říct, že je to pozůstatek, protože to byl tak velký problém. Tohle je chemie. Především odpověď na tu (předcházející) otázku je ano. Jste kombinací toho všeho. Není to však tak, že máte všechny jejich rysy (vlastnosti) nebo jejich strachy nebo jejich talenty. Máte ty, které byly předány, které měly největší vliv a možná byly tehdy vnímané jako největší problémy. Je to tam všechno. Někdy se to samo neukáže, dokud se nestanou určité jiné věci, které dokonce překvapí vás samotné, jako třeba že zjistíte, že máte talent na něco, co jste nikdy nezkoušeli. Později pak objevíte praprababičku, která měla stejný talent. Znovu však zopakuji, že tohle je chemie.

STRACHY VYCHÁZEJÍCÍ Z MINULOSTI

Teď přejděme k tomu, o čem jsem řekl, že je to kontroverzní – minulé životy. Je možné, že by cesta vaší vlastní duše skrz civilizace na planetě mohla také zahrnovat věci, které se staly v minulosti a které jste si přenesli přímo do tohoto života, vašeho nyní a do vaší budoucnosti? Možná to sahá do dob, kdy jste častokrát byli námořníkem. A pak jste se teď probudili a uvědomili si, že pořád chcete být námořníkem. To se týká především mužů. Tohle se děje neustále a můžete se s tím setkat dokonce i dnes pod záminkou, že policista se stane policistou, vojákem nebo hasičem, a možná i bydlí společně a vy řeknete: „No, můj otec to dělal, tak já to dělám též.“ Co kdyby to bylo ve vás vrozené z minulých životů, protože jste to už dřív, před dvěma nebo třemi životy, také dělali? A tak to bylo pro vás absolutně přirozené. A teď je to něco, co chcete dělat, protože to máte v krvi, jak byste řekli. Ale co když jste to dělali ve své minulosti?

Pojďme ještě dál. Co když jste ve svém bezprostředním minulém životě utonuli? A dnes nechcete být ani poblíž vody. Drazí, tohle jsou strachy vycházející z minulostiTyto strachy jsou mimořádně reálné. Brání vám dělat určité věci, které byste možná chtěli skutečně dělat. A brání vám to ve věcech, které mohou být nádherné. Často se bráníte partnerství, které by fungovalo, protože někdy, v nějakém minulém životě jste se naučili, že je to proces nebo určitá vlastnost, kterou si v sobě nesete a která způsobuje, že partnerství je tak problematické. Jsou tací, kteří se rozhodnou, že chtějí mít sto dětí (Kryon se směje), protože je vždycky chtěli mít. Možná je to proto, že v posledních dvou nebo třech minulých životech nemohli mít žádné děti. Možná se narodíte a řeknete: „Opravdu nechci mít děti,“ (Kryon se směje) možná jste jich totiž měli v minulých životech hodně. Takže vidíte, nejsou to všechno strachy, ale jsou to určité vlivy. Avšak ta tvář strachu, o které budeme mluvit právě teď, je strach z minulých zkušeností vás samotných nebo vašich předků, které si dnes nesete ve své vlastní psychice.

Mluvili jsme o tom a vy byste mohli říct: „Dobře, vím, že je to pravda. Nevím, jaké mám strachy, ale při zpětném pohledu máš pravdu, Kryone, protože jsou věci, které se zdráhám udělat (vyhýbám se jim). Nemám rád konfrontaci.“ Mimochodem, jsou lidé, kteří konfrontaci milují. Mohli byste říct: „Dobrá, jsou různé druhy věcí, které chci dělat, a které nechci.“ A mohli byste pokračovat: „Nikdy jsem nechápal, proč jsem kvůli něčemu váhal nebo otálel.“ Tady máte ten důvod. Tohle jsou otisky z minulosti, mohli byste říct. Chci vám sdělit, že je máte všichni. Vysvětlím vám to znovu a jinak. Když jste matkou a máte víc než jedno dítě, řekněme, že jsou stejného pohlaví, že jsou to dva chlapci. Stejní rodiče, stejná matka, stejný otec, dva chlapci, kteří jsou si věkově blízcí a přitom naprosto rozdílní. Mohli byste říct: Jak se to může přihodit? Jeden je plachý a nesmělý, druhý je úspěšný člověk. Mají stejný genetický základ. Drazí, díváte se na celou škálu otisků od předků a jejich vlastních minulých životů. Zkoušejí se teď rozhodnout pro určité věci, které se nestaly, nebo se uvolnit pro určité věci, které se dřív staly. Stále se učí.

Je to pro vás katalyzátor, jak bych to mohl vyjádřit, abyste pochopili některé strachy, které v sobě máte, které nejsou jinak pochopitelné. Už jsem to říkal předtím a říkám to znovu: Každý otisk, který máte, jako tento, vychází z linie vašich předků, z vašeho minulého života nebo vaší pokrevní linie. Každý jednotlivý otisk je možné přepsatnic není vytesáno v kameni. Je to prostě jen výchozí místo, jen výchozí bod. Je to pro vás pozvání, abyste objevili a zjistili, co jsou (ty otisky) zač, analyzovali si je, o čem jsou, a pak je změnili. A nejen to, je to platforma pro probuzení k věcem, o kterých jste nevěděli, že je máte.

Můj partner ve svých čtyřiceti letech narazil na Kryona. Můj partner neměl žádné řečnické zkušenosti, měl strach z davu, netoužil zrovna stát na pódiu. Tento muž se toho bál a měl strach to přijmout, jako tolik z vás, kteří nechcete řečnit na veřejnosti, kdy se na vás upírají oči všech. Pro většinu z vás to není žádný příjemný pocit, i když po tom někteří touží. A když přišel ke mně a zeptal se mě: „Co mám udělat s tím strachem? Bojím se, Kryone, stát čelem k lidem, ztrácím souvislost, zakoktávám se a zadrhávám v řeči, nemůžu ani pomyslet na to, co mám udělat, nejsem uvolněný a lidé to hned uvidí a poselství kvůli tomu nebude dobré.“ A tak jsem mu řekl, a on tuhle historku vyprávěl mnoha lidem – řekl jsem mu: „Chci, aby ses vrátil do Řecka, kde jsi byl řečníkem na pódiu, a lidé seděli a poslouchali tvou poezii. Milovali tvou moudrost a slovní obraty, které jsi užíval. Vrať se zpátky a vydoluj si to tak, jako doluje horník v zemi zlatý nugget.

Tohle je zlatý nugget, který je ve vaší minulosti, který si teď můžete vytáhnout do své přítomnosti. Chápete, jak by to mohlo fungovat oběma způsoby? Můžete mít strachy, které se vynořují z minulého života, a můžete mít jiné životy, kde bylo všechno zklidněno a všechno bylo krásné. A tak to (Lee) udělal a výsledek vidíte. Dokáže vystoupit na pódiu před tisíce lidí, kteří na něj hledí, a zůstává přitom zcela a úplně uvolněný. Nějakou chvíli to trvalo, ale pokaždé, když měl vystoupit, řekl si: „Jsem řečník, a pak vykročil na pódium. Byl jím, nepředstíral, nehrál žádnou roli, protože mu to (řečnictví) náleželo. Všechny ty věci, které jste zažili ve svých minulých životech, ve vás stále určitým způsobem existují. Umožňuje vám to pak přepsat a rozluštit záhadu (hádanku, puzzle) a pracovat s věcmi, které vás možná trápí a vadí vám. Navíc pamatujte, že jsou to také talenty a objevy. Už jsem vám to říkal dřív a budu to opakovat: vaše dnešní probuzení k těmto pravdám bude znamenat, že když se znovu narodíte poté, co projdete skrz závoj a poté, co projdete tím vším z tohoto života, až se vrátíte, dnešní probuzení zůstane s vámi. Už tím nikdy nebudete muset znovu procházet. Tohle je součást nové energie. Ach, ale je toho ještě mnohem víc. Potřebuji vám předat znovu channeling o atributech nové energie, která mění absolutně všechno, o čem si myslíte, že víte, zvlášť o minulých životech a budoucích životech. Je v tom tolik naděje. Zapamatujte si, že to, co jste se naučili dnes, na to si vzpomenete příště (v příštím životě). Co jste se dnes naučili? Nebojte se minulosti, už vás neovládá, opravdu ne.

A tak to je.                                         

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Four Faces of Fear – Part 4 – MP3 –  min. 15:17

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE

Kryon – Čtyři tváře strachu – 3. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem, v rámci Healing Wednesday, 20. ledna 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Zdravím členy (Kruhu dvanácti), vás všechny, a zeptám se vás, je toto něco, na co jste se těšili? A doufám, že odpověď bude ano, protože jste tady se záměrem si to poslechnout (přečíst). Přemýšleli jste někdy nad tím, zda ti na druhé straně pociťují totéž? Řeknu vám toto – jsou tací, kteří obrazně řečeno stojí na druhé straně závoje ve frontě, aby tu teď s vámi byli. Channeling je jako otvor do závoje. Někteří z vás si teď uvědomují, že je to otvor, skrz nějž může proudit láska, protože jste k tomu přístupní, vnímaví, protože jste tady, protože to posloucháte. Později to budou poslouchat (nebo číst) další, kteří se toho teď neúčastní nebo kteří nejsou členy Kruhu dvanácti. Jak jsme už dřív řekli, všechny channelingy jsou a budou k dispozici pro každého na této planetě.

Chci však mluvit k těm, kdo jsou součástí Kruhu dvanácti a jsou tady přítomni v určený privátní čas a pro meditaci. Těšíme se na to. Je to odlišné vnímání, které jste možná nikdy předtím nezažili, protože jsme tady, abychom vás viděli. Tohle je zkušenost mého partnera ze všech těch channelingů, které kdy předal. Ať už to byl ten nejdelší nebo ten nejkratší, kdykoli sedí na židli a začíná pozdravením, vnímá pocit pomoci, podpory a uvolnění, že dveře mezi námi – mezi vámi a mnou – jsou otevřené. Dveře mezi světy, takže láska může proudit do pokynů a moudrosti, k čemuž v této chvíli dáváte svolení.

Mluvíme o čtyřech tvářích strachu. Teď mám pro vás tu třetí tvář, která je trochu jiná. Každý strach vychází z odlišného místa. Říkali jsme vám, a opakujeme to také pro ty z vás, kdo možná právě posloucháte tento channeling, že tyto tváře strachu brání vyléčení. Toto je léčivý program. Mluvíme o vaší ochotě vidět a slyšet, přijímat a uznat to, co vám léčitelé říkají. Je to těžké, pokud se pořád bojíte.

Existuje mnoho těch, kdo se naladí na tento program nebo se stanou členy (Kruhu dvanácti), protože se snaží zbavit se strachu. To je tento program, drazí, vítejte tady. Pokud pociťujete strach a máte obavy, nejste sami. Chceme se s vámi podělit o řešení, jak se vymanit ze strachu. Téměř vždy je řešením, jak se vymanit ze strachu a obav, rozpoznat, co jsou zač. Na důvody strachu se většinou zapomíná. Je to téměř tak, jako byste vypátrali něco, čemu jste nerozuměli, a najednou se vám rozsvítilo světlo a vy byste řekli: „Ach, a tohle je to všechno, co to je? Myslel jsem, že je toho víc, z čeho bych měl mít strach.“ Tohle je pak rozpuštění určitého konkrétního strachu. Jakmile si jednou posvítíte na to, co to vlastně je, z čeho máte strach, je mnohem snadnější rozhodnout se, zda ve strachu budete pokračovat. 

Zaznamenejte si tento okamžik, protože jsou tací, kteří říkají, že byste se neměli strachovat, a řeknou vám důvod – protože to není dobré. (Kryon se směje.) Není, a vy víte, že není. Když jste z něčeho znepokojeni, a někdo k vám přijde a řekne: „Nedělej si žádné obavy, podívej, já si je nedělám“, pak vám to nepomůže. Pravda je taková: Musíte si to uvědomit a přijmout sami pro sebe, proč je to tu, zda je to něco, kvůli čemu byste měli být znepokojeni, nebo je to jen něco, o čem se říká, že je to „papírový tygr? Nebo je to něco skutečného? „Ach, už chápu.“ Takže jste to vy, kdo vidí a uvědomí si, co to je, svou myslí, svým vnímáním, a to pak způsobí, že se strach a obavy rozpustí. Třetí tvář strachu nazveme:

STRACH, KTERÝ SI VYTVÁŘÍTE SAMI V REÁLNÉM ČASE.

Když říkám, že si jej sami vytváříte, neznamená to, že jej sami vyvoláváte, iniciujete, ale že určité věci vnímáte jako hrozivé, vyvolávající strach, a zapisujete si vlastní program. Takže toto jsou obavy a strachy, které nejsou zapsány v minulosti, nepocházejí z přežití, nepocházejí z ničeho jiného, než z vašeho života poté, co se sem narodíte. Co by to mohlo být? Reprezentují nejvíc strachů, které máte. Společnost, ve které žijete, je společnost, která má určité rámce a pravidla, a vy můžete mít strach, že je v této společnosti nezvládáte či nesplňujete na základě toho, co vám lidé říkají. Hodně druhů těchto strachů, strachů v reálném čase, si způsobujete sami ve svém současném životě. Vy sami se rozhodujete, z čeho máte strach.       

Dovolte mi, abych s vámi něco zopakoval. Jak zjišťujete, co se kolem vás děje, jakou na to máte metodu na to, abyste se dozvěděli, co se děje ve vašem městě, ve vašem sousedství, ve vaší zemi? A odpověď zní: Prostřednictvím zpravodajství. To je strach číslo jedna, který si sami dobrovolně způsobujete, přivozujete. Díváte se na zprávy, posloucháte zprávy, čtete zprávy. Jste si vědomi, nebo možná ne, že v této kultuře, v této době, v tento den a v tomto okamžiku jsou zprávy součástí zábavy (showbyznysu) a musí vám prezentovat něco, na co se chcete dívat, protože z komerčních reklam, které se ukazují během vysílání, jsou placeny mzdy (v médiích). Proto se do vysílání vkládají takové věci, které jsou pro lidi nejatraktivnější, což jsou temné věci. Mohou to být temné věci, které se dějí na planetě, stále stejné věci, ale nepředkládají vám žádné pozitivní věci. Vždy existují i dobré stránky, které se vztahují k určité situaci. Dobrým příkladem je virus. Už jsme to říkali dřív a není to kontroverzní, že mnoho lidí to začalo chápat a vypínat zprávy. Přestali je už sledovat. Ukazují vám míru nakažených, počty mrtvých a málokdy, pokud vůbec, mluví o hrdinech, o počtu zotavených z nemoci. A tak malují obraz, který vás děsí. Přejdou k další věci a děsí vás. A když dělají svou práci dobře, děsí vás hodně. Takže se vrátíte zpátky a díváte se na další strašné, děsivé, hrozné věci. Jaké je pro to řešení? Existuje něco, co můžete udělat sami. Vyberete si zapnout zprávy, abyste se dozvěděli o těchto věcech, a ony vstoupí do vaší psychiky a zůstanou tam. Už jsme vám dřív říkali, že neexistuje žádné tlačítko delete (kterým byste to smazali). Řekli jsme, že pokud se od toho chcete oprostit, ale zároveň chcete vědět, co se děje, abyste si ve zpravodajství vybírali. Jak to dokážete? Možná najdete zprávy na místech, kterým důvěřujete, a spíš si je přečtete, než abyste je sledovali vizuálně jako zábavný program. Tohle hodně lidem pomáhá. Někteří prostě přestali sledovat zprávy nebo jim stačí jednou týdně sledovat zprávy, které si sami vyberou podle toho, co by chtěli vědět. Díky tomu získají mnohem větší klid.

Kolik z vás se bojí viru? Virus není něco, čeho byste se měli obávat, drazí, je to něco, co byste měli pochopit. Kolik průzkumů ohledně viru jste si udělali, místo abyste jen prostě poslouchali politiky ve zprávách? Je mezi nimi velký rozdíl, jeden chce děsit, vyvolat strach, druhý chce vytvořit pochopení. Když řeknete: „Ach, to je to, co dělám, zabývám se vyhlídkami a nadějí,“ – pak tohle, moji drazí lidé, vytváří klid a mír nad něčím, čeho se ostatní bojí. Není to žádný mor. Je tolik věcí, které vám byly řečeny, které bez pochopení a znalostí skutečně vytvářejí strach. Je to kontroverzní. Co vám říkají vaši duchovní vůdci? Že jste zatraceni, že jste se narodili špinaví, že jste se opravdu narodili špinaví? Je možné, že milující Bůh, jenž vás nezměrně miluje, k jehož obrazu jste byli stvořeni, je možné, že tento Stvořitel vás bedlivě sleduje, takže když se nechováte správně, že ten samý Stvořitel může po vaší smrti vzít vaši duši a navěky ji vystavit mukám? Možná vás zaživa každý den upalovat, možná vás stahovat z kůže? Zeptáte se: „No, Kryone, kde jsi vzal takové vizualizace?“ Tyhle vizualizace mi předal můj partner, který to jasně viděl namalované na zdech uvnitř kostelů. Muka.

Jak to vnímáte, když si to přeberete na sebe, abyste tomu věřili a nosili sebou? Jste zatraceni? Vyzýváme vás, abyste tyto druhy strachu pochopili, zrušili a přepsali. A to můžete. Téměř každou věc, které se bojíte, v určitém bodě, kdy si dokážete sednout a podívat se na ni, můžete přepsat tím, že ji porozumíte, možná pomocí afirmací, abyste zrušili něco, co je uloženo ve vašem podvědomí. Tohle všechno můžete přepsat.

Ty největší strachy, co máte na této planetě, jsou ty, které si sami na sebe nakládáte, protože jste si je sami buď vytvořili, nebo vás druzí přiměli, abyste se něčeho báli. Kolikrát vám bylo řečeno, že se něco stane? Tohle se stane, dej si pozor na tohle, dej si pozor na tamto. Jsou věci, které přicházejí, o kterých lidé říkají, dávej si pozor, až to přijde. Je tohle váš život? Bojíte se budoucnosti? Bojíte se své kultury, která tvrdí, že něco neděláte správně? Nebo nevíte, jak dlouho vám vydrží vaše zaměstnání? Chápete to? Všechny tyto věci jsou emoce, které si sami vytváříte.

Už jsme vám to říkali dříve, žijete v energii, která podporuje tyto temné druhy energie v tomto okamžiku, ale nebude to pořád. Tohle je to, co se čistí na této planetě. Přijde čas, kdy strach nebude energií číslo jedna, která se vás bude zmocňovat. Přichází to. Ale právě teď, pokud tyto věci dokážete přepsat a pochopit, se začínají rozpouštět a mizet. A najdete pravidla pro sebe samotné, že až uslyšíte někoho vám něco říkat, tak to prostě jen nepřijmete jako pravdu, ale začnete si to analyzovat a řeknete: „Zajímalo by mě, zda to tak opravdu je.“ 

Tady je to velké téma, než to uzavřeme: Jste stvořeni k obrazu Stvořitele plného lásky a soucitu, to jsou ty nástroje, to je to, kým jste. To je to, kým jste. Nejste tady jako oběť. Nejste tady proto, abyste se báli. Jste tu proto, abyste to vyčistili a smazali klidem a bezpečím a věděli, že jste dost chytří, abyste viděli rozdíl, co takové je a co takové není. Co takové je, je skutečnost, že máte dědičné právo, nástroje a všechny ty věci, abyste to všechno vyčistili, přepsali a posunuli se do budoucnosti, kterou vytváříte vy, která je bezpečná s ohledem na vaši velkolepost. Pochopili jste to? Nejste obětí věcí, které přicházejí, nad všemi máte kontrolu. Máte intuici, kam máte jít, a co máte udělat. Učíme vás tyto věci pořád znovu a znovu. Chci, abyste seděli s hrdostí a skutečně pochopili, co můžete udělat.

Tohle místo, kde jste, je bezpečné.

A tak to je.   

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Four Faces of Fear – Part 3 – MP3 –  min. 16:08

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryon – Čtyři tváře strachu – 2. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem, v rámci Healing Wednesday, 13. ledna 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.         

Vždy očekáváme nádhernou energii, která přichází s tím, co nazýváme channeling. A není to pro mého partnera žádné tajemství, žádná záhada. Byla to ta první věc, kterou pocítil, která doslova vytvoří rozdíl mezi realitou, ať už dělal něco správně, nebo nesprávně, když začal channelovat.  Můj partner neměl vůbec žádné metafyzické zázemí, takže pro tohoto inženýra a muže s pravou mozkovou hemisférou byla myšlenka, aby se posadil na židli a channeloval, to poslední, co by chtěl dělat. Co ho však přesvědčilo, byla láska, pocit lásky, který s channelováním přišel. Uvědomil si, že by tento pocit lásky mohl být vysílán dokonce i na dlouhou vzdálenost, jako to děláme teď. Toto je opravdu bezpečné místo, kde můžete sedět a poslouchat. V této době, právě v tomto měsíci, vám předám sérii o strachu. Tento druhý channeling o strachu bude velmi ezoterický. Ve skutečnosti by to neměl být strach, o kterém víte, že tu je. Za chvíli o tom budeme mluvit. Možná přemýšlíte o tom, zda channeler vidí nějaké věci, zatímco channeluje. Odpověď zní ne – vnímá energii a toto vnímání energie doslova promítá do intuitivní stránky. Je to komplikovaný koncept. Představte si, že zavřete oči a mátě nějakou vizi. Vidíte ji, nebo ne? Možná ji vidíte zrakem své mysli – to je způsob, jak děláme věci a budeme je dělat později v Kruhu dvanácti. Je toho mnohem víc k vidění, než jen pouhým zrakem. Takže k té otázce: můj partner během channelování vidí a vnímá věci, které si přejeme, aby se mu promítaly. Všechno, co vidí, nebo pociťuje ve vizích, které má, zatímco channeluje, dokonce i právě teď, je laskavost Stvořitele, láska mezi dušemi, o kterých byste si ani nepomysleli, že by tu mohly být, spojení mezi vámi a jiným člověkem, a dalším a dalším. Můj partner vidí celistvost, jednotu, která není zřejmá nikomu z vás – jednotu mnoha duší, které přicházejí společně jako jedna, i když tomu nerozumí nebo si to neuvědomují. Kruh dvanácti začíná být něčím víc, něčím jako rodinou. Co (Lee) vidí právě teď, je skutečnost, že mnozí z vás, většina z vás, kteří posloucháte, sledujete (a čtete) tento program, jsou staré duše.

Tato série channelingů v Kruhu dvanácti bude později k dispozici zdarma. Jak jsem mnohokrát říkal svému partnerovi, všechny channelingy musí být zdarma a k dispozici pro celý svět. Proto se objeví později pro ty, kteří si je budou chtít poslechnout (nebo přečíst), ať už budou nebo nebudou mít atributy těch, kteří to právě teď poslouchají živě. Protože všichni ti, kteří to poslouchají v rámci Kruhu dvanácti, projevili záměr tady být, protože se o to zajímají. To znamená, že jste staré duše.

„Kryone, definuj nám starou duši.“ Je to jednoduchý koncept, už jste tady byli mnohokrát. Stará duše je někdo, kdo tu opakovaně byl. Mluvíme o minulých životech, mluvíme o cyklu života, o tom, co jsme už dřív označili jako „vyjádření“. Vaše duše se mnohokrát vrací. Mohli byste říct, že na Zemi hraje různé role, takže sbírá moudrost v mnoha rolích a mnoha rasách. Zažíváte velké věci, zažíváte možná mnoho výzev, až nakonec, jak mě dnes sledujete, staré duše, máte v sobě nashromážděnou moudrost založenou na tom, kým jste, kde jste a jak dlouho tady jste. Možná nevnímáte veškerou tu moudrost, která se na vás kolektivně rozprostírá, ale je to tak. Část energie roku 2021 je objevováním toho, kým jste. Už jsem to říkal dřív, otevíráte dveře a objevujete to, čím jste vždy byli a o čem jste nevěděli. Otevíráte dveře a objevujete, že jste mnohem větší, než jste si mysleli. Objevujete to velmi dobrým způsobem, jenž je duchovním, nikoli náboženským atributem – je spirituálním atributem v každé buňce, protože jste součástí stvoření, součástí všeho, co je na Zemi. Neexistuje žádné oddělení mezi vámi, skalami, stromy, květinami, hmyzem a zvířaty. Jste součástí mnohem velkolepější rodiny života. Jsou tu pro vás nástroje, abyste se mohli probudit do této pravdy. A těmi nástroji je delší život, uzdravení vašeho těla, bezpečí, zbavení se strachu z vašeho těla, zbavení se úzkosti z věcí, které vás trápí, když se vzbudíte uprostřed noci. Říkám vám pravdu.

STRACH Z OSVÍCENÍ

Strach, o kterém budu mluvit, jakkoli je téměř neznámý a obtížně srozumitelný, jakkoli je mimořádně skutečný, je strach z osvícení. Už jsem o tom častokrát mluvil. Pokud jste to dříve neslyšeli, dovolte mi, abych vám představil scénář. Staré duše, byli jste tu už tolikrát. A protože jste staré duše, rozvíjeli jste se, postoupili do moudrosti možná už před mnoha, mnoha věky a začali jste si klást otázky, které si nyní začínají pokládat mnozí další. Probudili jste se do větší pravdy možná v předchozích životech. „Je toho víc, než mi bylo řečeno o mé spiritualitě nebo Tvořivém zdroji, Bohu? Je toho víc, než mi bylo řečeno? Jsem součástí toho všeho, mohu se toho zúčastnit nádhernými způsoby?“ A jakmile jste otevřeli svá ústa a položili tyto otázky komukoliv jinému kromě sebe, ve velmi staré energii před mnoha minulými životy jste za to byli pronásledování a perzekuováni. Za některé z těch věcí, které děláte každý den ve svých meditacích, ve svých očekáváních, jste před mnoha dřívějšími životy byli upáleni na hranici. Dále vám chci říct, že někteří z vás trpěli kvůli tomu, že jste se probudili do větší pravdy. Mnozí z vás trpěli, jak muži, tak ženy, když jste se rozhodli dokonce jen zpochybnit to, co vás učili, že by to nemusela být pravda, že by toho mohlo být víc. Víte, o čem mluvím. Nedopadlo to pro vás dobře. Jsou to atributy, vtištěné vzorce, programy, které si v sobě nesete. Někteří z vás můžete být velkolepou starou duší, která se zúčastnila různými způsoby celé cesty Lemurie, a teď byste nikdy nesledovali program jako je tento. Jste ti, koho nazývám pracovníci světla schovaní ve skříni a nechcete s tím vyjít na veřejnost, protože je ve vás něco, co spouští alarm pokaždé, když se máte rozhodnout. „Je toho mnohem víc, než mě učili? Měl bych tomu věřit? Raději bych se na to vše podíval z astrologických aspektů, ke kterým došlo v lednu, a některé z nich jsou ohromující. Rád bych se podíval znovu na všechny ty aspekty, ke kterým došlo v prosinci, protože některé z nich byly úžasné. Chtěl bych se dozvědět víc o tom, co znamenají.“ Říkáte to nenuceně, a někdo tomu přikývne: To zní dobře (Kryon se směje). Za všechny tyto věci bylo možné dostat se do vězení, takže je neděláte. Dokonce se k nim ani nepřiblížíte, nechcete se na ně ani podívat. Někdo vám nabídne nějakou metafyzickou knihu a vy odmítnete: Ne, děkuji. Dokonce, i když máte všechny nástroje a vybavení a vlastně víte víc, než co vám kdokoli říká.

Strach z osvícení vám brání v přijímání těchto informací. Něco vám řeknu. Mnozí z vás, kdo sledujete tento program právě teď, jste s nimi v manželském svazku. S těmi, kteří se nechtějí účastnit tohoto programu a jsou to nádherné lidské bytosti. To byl důvod, proč jste si je vzali. A můžete v nich vidět krásu Boha, avšak oni se nechtějí účastnit ničeho, co zajímá vás. To jsou ti „pracovníci světla schovaní ve  skříni“.

Strach z osvícení drží dokonce i ty, kteří si uvědomují, že jsou starými dušemi. Brání vám, abyste dokončili Kruh dvanácti. Vstoupíte do mlhy a nechcete jít dál. Takových je vás hodně. Nebo vstoupíte do mlhy a říkáte: „Dobře, projdu dál,“ a pak usnete. Tím vaše tělo sděluje: Stará duše, už jsem tam bylo, mohlo by to být nebezpečné, chci to zaspat. Proto jsem to už mnohokrát říkal v Kruhu dvanácti, abyste v okamžiku, kdy přecházíte most, zůstali bdělí a vyslovili afirmaci: „Toto je bezpečné, tohle je pro mě, chci se o sobě dozvědět něco víc, není tu žádné nebezpečí.“ A opravdu není, je tu jen láska. Je zajímavé, čeho se lidé obávají nebo že se obávají toho, o čem vám bylo řečeno druhými lidmi, že se toho máte obávat, a přitom ani nevědí, co děláte. Když přejdete ten most, něco se zmocní vaší duše, víte? Možná jste to slyšeli. Když uděláte to, co vám bylo řečeno, je to určitý druh kultu a pak se to zmocní nějaké části ve vás – něčeho, co nechcete, a bude to kontrolovat vaši mysl. Slyšeli jste to?

Je to přesně naopak. Když vkročíte do té mlhy, začne se to rozpínat a uvidíte mnohem víc, než jste kdy předtím viděli. Dozvíte se víc sami o sobě, než jste si kdy mysleli, že je možné. Uvidíte velikost, velkolepost, začnete překonávat strach a vrátíte se zpátky lépe vyrovnaní. A to je ten klíč. Lidé by to měli ve vás vidět, drazí. Čím víc času strávíte učením sami o sobě, tím víc se uvolníte ve své kultuře, ve své rodině, sami v sobě do takové míry, že za vámi budou ostatní z vaší rodiny přicházet a ptát se„Nevím, co to máš v sobě, ale líbí se mi to.“ Protože vás vidí, jak jste uvolnění, klidní tolika různými způsoby. To je to, co se děje, když přejdete přes most na to „místo“, z kterého má tolik lidí strach. Strach z osvícení zamezuje lidem, aby prožili krásu, jíž jsou.

Teď vám řekneme, jak se z tohoto strachu dostat. Není nutné, abyste změnili víc, než chcete. A tohle je důležité, drazí, máte svobodnou volbu. Ctěte své vlastní pocity. Někteří z vás chtějí vědět víc, někteří z vás se dokonce chtějí podělit o tyto informace s těmi, o kterých věříte, že jsou skutečně těmi pracovníky světla, schovanými ve své skříni, aby chápali trochu víc. Je to pozvání, ale není to žádné „měl bys“.  Říkáme vám jen toto, abyste to mohli rozpoznat sami v sobě a říct si: „Aha, věděl jsem, že tu je něco, co mě zadržuje od příštího kroku, ale už nebude.“ Můžete dokonce vyslovit tato slova: „Všechny ty vzpomínky jsou pryč. Dnes už nejsou relevantní, dnes nejsou pro mě velkolepé. Proto už mi nadále nebudou ovládat můj život.“

Je to prosté, tohle je moc a síla staré duše.

A tak to je. 

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Four Faces of Fear – Part 2 – MP3 –  min. 15:39

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryon – Čtyři tváře strachu – 1. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carollem, v rámci Healing Wednesday, 6. ledna 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Už jsem o tom mluvil dříve. Je tolik lidí, kteří se by se rádi zeptali nás z druhé strany závoje, jež zastupuji, zda si opravdu uvědomujeme, čím lidstvo prochází. A odpověď zní: „Víc než byste si mysleli.“ A důvodem je, že jste nás tak dokonale oddělili. Udělali jste z nás něco, co je tak vysoko a vy jste tak nízko, vytvořili jste bariéru, zeď mezi vámi a Tvořivým zdrojem. Můžete tu bariéru vidět velmi jasně, když se podíváte na protokoly a doktríny mnoha duchovních skupin a náboženství na této planetě. Je tu tolik uctívání a klanění tomu, co považujete za tolik posvátné. Vůbec však do toho nezahrnujete, že i vy jste posvátní.

Drazí, už jsme to říkali dříve, jste kouskem Stvořitele. A to je pravda. Možná je to ta největší pravda, o které jsme kdy mluvili. Mluvíme o tom už přes třicet let, neexistuje žádná oddělenost. Tolik si uvědomujeme, čím procházíte, protože tím procházíme spolu s vámi.  Opravdu nikdy nejste sami, opravdu jste nesmírně milováni, skutečně existuje mezi námi něco víc, než jen vztah. Uvnitř vás, na buněčné úrovni, mohli byste dokonce říct, že na úrovni těch nejmenších důležitých částeček, na úrovni vaší DNA a ještě menší, existují multidimenzionální části samotného Stvořitele. Jste „stvořeni k jeho obrazu“, už jste o tom slyšeli… tím obrazem je láska. Vy všichni jste tím obrazem lásky.

Rád bych dnes promluvil o jedné ze čtyř věcí. Je to série pro tento měsíc (leden 2021). Nazvu ji Čtyři tváře strachu. Právě teď jsou tací, co poslouchají toto vysílání a říkají: „Počkej chvilku, já nejsem předplatitel (myšleno Léčivých střed „Healing Wednesdays“) a to mě vylučuje z ostatních poselství.“ Tak to není. Poslyšte, řekl jsem před rokem svému partnerovi (Leemu), že každý jednotlivý channeling, který předám, by měl být k dispozici zdarma. Že by tu měla být metoda, aby co nejvíc channelingů mohlo být k dispozici zdarma pro celý svět, aby co nejvíc nahraných channelingů bylo poskytnuto zadarmo. A to také jsou, na webové stránce mého partnera (kryon.com), kam můžete jít a poslechnout si cokoli, co jsme kdy channelovali. Tento channeling pro Léčivou středu (Healing Wednesday) bude také umístěn na tuto webovou stránku, nakonec je uvidíte všechny. Takže se nemusíte cítit z toho vyloučeni, zatímco prezentuji první ze čtyř channelingů, protože si pak budete moct poslechnout (nebo přečíst) všechny (čtyři), pokud budete chtít.

Tématem jsou Čtyři tváře strachu. Říkám „tváře“ proto, že to je to, na co se díváte. Neříkám atributy, protože tvář je možná trochu důraznější. Je to tvář. Co víte o tváři? Tohle všechno je metafora, drazí, musím vám opět říct, že i v tomto channelingu, i v jiných poselstvích, dokonce i v (anglickém) jazyce, ve kterém to posloucháte, existují metafory. Řeknu mnoho věcí, které mohou vyznít zvláštně, dokud nepochopíte tu metaforu. Co víte o tváři? Zaprvé, vidíte tvář a můžete rozeznat, zda je ta tvář přátelská nebo ne. Avšak každá jednotlivá tvář se může měnit, může se usmívat, může se mračit. Čtyři tváře strachu. Proč chci mluvit o strachu? Pokud se zabýváme léčivými (uzdravujícími) modalitami, které tady představujeme, kde celé téma dne je léčení, proč chci mluvit o strachu? Zdá se totiž, že je to pravý opak léčení. Celá ta léta, kdy o těchto věcech mluvíme, se to nyní stává ústředním tématem, na které zaměřujeme pozornost. Tady je prohlášení, které byste si měli znovu poslechnout: Pravým opakem léčení je strach.

Pokud se něčeho obáváte, máte z něčeho strach, drazí, pak nic, co je prezentováno v kterémkoli z těchto programů, jej skutečně nemůže obejít. Je to tvář, kterou jste si sami pro sebe zvolili. Tato konkrétní tvář, drazí, je tvář, která překáží čemukoliv, co vám předáváme. My nemůžeme překonat váš strach, a pokud nedokážete překonat svůj strach vy, pak se to všechno zastaví. „Kryone, opravdu říkáš, že tu existuje bariéra, kterou nemůžeme překonat ani dobrým zdravím, zdravou výživou a všemi těmi dalšími věcmi?“ Ano, právě o tom mluvím, protože skutečné léčení je spojeno s vědomím a nikoli s objekty, nikoli s pouhými opatřeními k nápravě. Souvisí to s vaším vědomím, které je v souladu s tím, co děláte, abyste posílali svému tělu poselství o naději, radosti, soucitu a uzdravení. Pokud však máte strach, něčeho se obáváte, pak se to prostě všechno zastaví u zdi zvané strach.

Čtyři tváře strachu. Budu mluvit o té první, je to tvář 3D, tvář duality. Je to ta úplně základní tvář a mnozí z vás řeknou, že není možné ji změnit. Ale ano, je to možné.

PŘEŽITÍ

Narodili jste se se strachy, které doprovázejí přežití. Je to intuitivně vrozený strach ze tmy, Mimochodem, je to i strach, že můžete být sežráni. Ne, namítnete, nemůžeme být sežráni. Dobře, připouštíme, že nemůžete být sežráni doopravdy, protože tento strach pochází z dávné doby, kdy jste se báli, že by vás mohl sežrat bengálský tygr. Ale co třeba strach, aby vás „nepozřeli“ vaši vrstevníci nebo ti kolem vás, vaše konkurence? Chápete, kam tím mířím? Je to strach, aby vás nepozřelo něco, co nemůžete mít pod kontrolou. Je toho víc. Strach, že nebudete moct přežít, protože možná nejste dost dobří. Mohli byste říct, že toto jsou základní instinkty přežití, a psycholog by s tím souhlasil. Rodíte se s nimi, každá matka to ví. Jak dlouho to trvá, než pochopíte, že uvnitř toho dítěte, které máte, na které se díváte a které tolik milujete, jsou všechny ty věci, které jste ho nikdy neučili? (Kryon se směje.) Je tam žárlivost, vztek, zlost, soupeření, chamtivost a všechny ty základní instinkty, nezralost, žádná elegance, to všechno tam je a vy jste to po nich nežádali, ani jste je to neučili, aby tyto modality získali. Prostě se s nimi narodili, že? Takže vidíte, že mám pravdu.

Povíme si teď o řešeních. Nejprve něco prohlásím. I když jsou tyto věci instinktivní, a vy se s nimi narodíte, jsou to všechno jen programy, to je všechno, čím jsou. Můžete je nazvat engramy, chcete-li. Jsou vtištěny do vaší psychiky a nejsou pevně zakořeněné – v tom je ten rozdíl. Není to ve skutečnosti moc pevně zakořeněné, kromě toho, jak funguje vaše tělo. Cokoliv jiného, zejména ve vědomí, jsou programy. Rodíte se s dědictvím energie na planetě, které je ve vás uloženo. To vše se děje s nízkým a vysokým vědomím a dualitou po celé věky – je to do vás vtištěno a vy se rodíte se strachyTo je program a jako každý jiný program, o kterém jste při našich akcích slyšeli, může být přepsán. Můžete jej přepsat.  

Není zajímavé, proč se ukazuje takovým způsobem, jakým se ukazuje? Je to jako to, drazí, co pozorujete s olejem a vodou. Můžete mít sklenici vody a na ní trošku oleje, olej vždy zůstává na povrchu. Řekněme, že se díváte na sklenici vody, což je metafora pro vaše vědomí, když se narodíte na tuto planetu, a olej reprezentuje všechny ty negativní věci na povrchu – je to jen nepatrná část kapaliny velkoleposti, radosti, soucitu, která je hned pod tím olejem, jenž pouze plave po povrchu. Když se dostanete skrz ten olej nebo jej odstraníte z povrchu, můžete to přepsat. Plave však po povrchu a tak to je ta první věc, se kterou uděláte zkušenost a musíte se skrz ni dostat.

Povím vám příběh. Je to příběh o dítěti, které nemá žádné jméno. Je to příběh o malé dívence. Povím vám, co zažila a co udělala, protože to je moudrá dívenka. Mohli byste říct, že je to ten druh dívenky, která ví, jak věci fungují a umí si je představit. Jednou večer se uložila ke spánku a z nějakého důvodu se uprostřed noci probudila, otevřela oči, rozhlédla se a úplně ji zamrazilo, protože na židli, která byla v její ložnici, sedělo příšerné stvoření. Mohla vidět téměř každý jednotlivý stín jeho obličeje, postavy. A to stvoření se na ni dívalo a nehýbalo se, jen na ni zíralo. Tolik se bála, bála se tmy, bála se toho, co bylo ve tmě. Všechny ty instinktivní věci, které v sobě měla, se zaktivovaly. Její maminka vešla do ložnice, protože slyšela její naříkání, rozsvítila světlo a dívenka si uvědomila, že to monstrum byla jen hromada oblečení, které si odložila na židli. Její představivost a strach vytvořily z té hromady příšerné stvoření, o němž si byla jistá, že na ní z té židle vyskočí a sežere ji nebo ještě něco horšího. Byly tam všechny ty věci, které si uvědomovala. Zajímavé bylo, že když její maminka pak zhasla světlo, to monstrum se vrátilo do její mysli a ona si uvědomila, že to je něco, co se bude dít pořád znovu a znovu. Bylo pro ni nemožné přepsat to, bylo to instinktivní.

Co udělala? Rád bych, abyste teď pozorně poslouchali. Vytvořila si anděla (Kryon se usmívá), ať už z hromady oblečení, nebo něčeho, co bylo pověšené u dveří, který by nahradil všechno to, co bylo temné. A tak když šla spát a světlo bylo zhasnuté, mohla se na to podívat a říct: „Drahý anděli,“ a oslovila ho jménem, „ať se dnes v noci neukáže nic pro mě nevhodného, ani ve snu, ani v mé ložnici, protože jsem pod ochranou.“ Jaká to byla moudrá dívenka. A co vy? Tohle všechno byla metafora a týkala se dítěte. Co vy na to právě teď? Dokážete vytvořit něco, co řekne: „Já jsem velkolepý/á a neexistuje nic, co by se objevilo a bylo mocnější než má velkolepost. Všechno to, co se spolu se mnou narodilo, ať už je to strach ze tmy nebo jakákoliv jiná fobie, to všechno je možné přepsat. A já to přepisuji, protože moje velkolepost prozáří cokoliv temného.

Funguje to? Ach, ano. Stejně jako u té malé dívenky to velmi dobře funguje, protože si tvoříte sami sebe tím, že přepisujete věci, které jsou nevhodné, s kterými jste se narodili, které už však vůbec neodrážejí vás ani vaši velkolepost. A to je teprve začátek toho, co můžete udělat. Jak popíšu ty tři další druhy strachu, najdete podobnost v řešení každého jednotlivého strachu. Všechny můžete mít pod kontrolou, všechny je můžete ovládnout.

Takový je velkolepý člověk, kterého znám.

A tak to je.

 Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Four Faces of Fears – Part 1 – MP3 –  min. 16:18

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.