Kryon – Frustrace Pracovníka světla 1,2

31.07.2021 10:56

Kryon – Frustrace Pracovníka světla – 2. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem v Austinu, Texas, 19. října 2019

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Slíbil jsem vám dnes druhý channeling, který bude tematicky navazovat na ten první. A tak to teď uděláme. Je to důležité poselství, které jsme přinesli už dřív. Pokud jste nesledovali to velké množství channelingů, které jsme vám předali v průběhu mnoha let, budou to pro vás nové věci. Ale ti, kdo channelingy sledovali, řeknou: „Kryone, tohle poselství už jsi předal.“ Přesto je předáme znovu, protože existuje tolik lidí, kteří se až teď setkali s touto (novou) energii. Někteří z vás si to dají do souvislostí.

Tématem je frustrace pracovníků světla v nové energii. Jen krátce zopakujeme, že výchozím bodem pro nové paradigma je rok 2012A první věc, která se mění, jste vy. Takže je to o vás. Nicméně v tuto chvíli chceme mluvit především o starých duších, které už dlouho pracují. Není neobvyklé, že staré duše po mnoho let pracují na skládance (puzzle) světla a temnoty. Po mnoho let před rokem 2012 jste byli léčiteli, médii a channelery, mnozí z vás sedíte v této místnosti a posloucháte toto poselství. Dělali jste na této planetě to nejlepší, co jste uměli, abyste změnili vědomí a pomohli lidem kolem sebe. A teď najednou došlo ke změně, ke změně energie. Pojďme si o tom promluvit.

Jaká je to energie, jaký druh energie to je? Říkáme: „Je to čerstvá, svěží energie, energie takového druhu, na níž stará duše závisí.“ Pokud jste některým z těch, kdo planetě nějakým způsobem pomáhají, ať už prostřednictvím meditace, léčením nebo psaním knih, a děláte to už mnoho let, mluvíme o čerstvé energii spojení. O tomto spojení jsme předali mnoho poselství. Pojďme si tedy popovídat o tom, co to znamená. Je nepostižitelné, nezachytitelné, intuitivní, je to to, co jsme vás učili, že je innate. Je to vaše spojení, které máte se Stvořitelem.

Pojďme si projít scénář. Spisovatel píše knihu o krásném a soucitném vztahu s Duchem, nebo píše manuál pro sebeléčení, nebo dokonce o tom, jaké to je přejít do vzestoupeného stavu. To vše vyžaduje spojení s Duchem. Kdo jste to dělali dlouhou dobu, ve staré energii jste se na to spoléhali; Posadili jste se a spojení se objevilo. Jednou z krásných věcí, když pobýváte v této energii – a ti, kteří to děláte, jsou tu přítomni – je ta, že se hodiny zastaví. Je to metafora, ale ve skutečnosti to tak opravdu vypadá. Máte nápady, zapisujete si je, cítíte se požehnáni a nacházíte nádherná slova a věci, které pomáhají ostatním lidem. A najednou je zítřejší den a vám se zdá, že hodiny nespolupracují, že jdou příliš rychle.

Léčitelé na této planetě zažívají podobné situace. Mnozí z vás jsou léčiteli. Někteří to provozují na dálku nebo v meditaci, k některým z vás docházejí pacienti, někteří pracují s numerologií nebo astrologií. Ale ti, kteří pracují přímo s pacienty, cítí spojení, jakmile dotyčná osoba vstoupí do místnosti. Tím spojením je innate, která říká: „Zde je požehnaná duše, která k tobě přichází, aby posunula, změnila svou energii.“ Vy to uděláte a změněná energie jim pak umožňuje, že se sami sebe vidí tak, jako nikdy dřív. A pak začíná léčení. To je to, co děláte. Je tu tolik z vás, kteří to poslouchají, kteří provozují tento druh věcí po mnoho let. Někteří to dělají už velmi dlouho, ještě mnohem déle, než začal Kryon předávat channelingy této planetě. To jsou ti, ke kterým teď mluvím.

Rok 2012 přinesl něco nového, a pokud jste pracovníky světla, kteří pracovali před rokem 2012 na skládance (puzzle) světla a temnoty, léčili jste, psali knihy o sebe pomoci, zapojovali jste se prostřednictvím meditace nebo modlitby, byli jste těmi, kdo měnili energii svými myšlenkami. Týká se to mnoha z vás, protože jste staré duše. Přišel rok 2012 a příslibem bylo, že tento rok přinese svěží energii. Často jsem vám říkal: „Pracovníci Světla, buďte připraveni, protože máte vítr v zádech. Pracovníci Světla, připravte se, protože od nynějška budete drženi za ruku a vedeni dopředu. Uvědomíte si toto vedení. Přichází k vám mnoho druhů těchto věcí.

Ale pak k tomu nedošlo, a mnozí z vás se rozhlíží kolem a říkají: „Nevím, jak to mám vysvětlit, ale přestal jsem dělat svou práci.“ A tak se svěříte těm, kteří vás milují a chápou: To spojení je pryč. Najednou mám blok v psaní a nemohu se pohnout dopředu, protože už neexistuje žádné spojení. Je to jako špatný vtip, že mám všechny tyto dary a nástroje, a pak přijde milník 2012, změna vědomí a všechno to začne mizet. Mnozí z vás léčitelů necítili nic, když přišli vaši pacienti. Sice jste jim dali nějaké pokyny, které jim pomohly, ale když pacienti odešli a dveře se zavřely, objevil se pocit zděšení a frustrace: Kam se podělo to spojení? Kde je to krásné spojení, které tu vždy bylo a na které jsem se mohl celá ta léta spolehnout? Meditující bojovníci, kteří meditujete za lidstvo, transparentnost a obecnou pomoc a podporu pro planetu, ať už sami, nebo v meditačních skupinách, najednou necítíte nic z toho, co by vás přimělo zpívat ze srdce a co by vás zaplavovalo Boží láskou a soucitem. Jste z toho frustrování, že nic není tak, jak to bylo dřív, jakoby se to spojení vypnulo. K vám také teď mluvím. 

Už jsem vám o tom říkal dříve a je to zásadní, abyste skutečně pochopili nesmírnost, ohromnost toho, co se právě děje. Nedávno jsem vám říkal, že na tuto planetu proudí více světla, zejména díky uzlům planety. To mění nejen energii vědomí, ale také vaše spojení, které se nyní začíná vylepšovat a zesilovat. Minulý týden jsme vám říkali o innate a rozšíření, které se právě děje, zmínili jsme se o tom, že tu je zcela nová energie spojení a že je to intuitivní. Pokud se chcete spojit, tak vše, co musíte udělat, je vyjádřit svůj záměr. Tohle jsme vám sdělili, avšak pracovníci světla, léčitelé a všichni, kteří jste už tolik let pracovali na skládankách před rokem 2012, říkáte: „Ale tohle, co se děje, se mě netýká.“

Rád bych, abyste chvíli přemýšleli o vibracích a frekvencích. Vibrace a frekvence jsou 3D slova, která se často používají k popisu vašeho stavu bytí a osvícení. Někteří řeknete: „Mám pocit, že dnes vibruji na vyšší úrovni.“ To je metafora, to jsou slova, která používáte, ale nejsou úplně správná. Nezáleží na tom, protože takhle to cítíte a ostatní pracovníci světla to takhle chápou. Pokud se někdo zeptá: „Jaký je to pocit?“ Odpověděli byste: „No, myslím, že je to vyšší vibrace, frekvence, na které jsem nikdy nebyl.“

A přesto vy, kteří to děláte už 20 nebo 10 let, možná jen 5 let před posunem v roce 2012, možná jen před 7 lety, říkáte: „To se mě netýká.“ Pokud jste jedním z těchto lidí, frustrovaní pracovníci světla, tak teď mě dobře poslouchejte, tohle je určeno pro vás.

Řeknu to vaší terminologií. Když posloucháte rozhlasovou stanici, děje se to na určité nastavené frekvenci. Takové bylo to spojení. A když jste vstoupili do tohoto prostoru, léčitelé spolu s pacientem, nebo jste se jako spisovatelé posadili k psaní, naladili jste se na tuto stanici, která tu vždy byla k dispozici. Krása spočívala v tom, že vysílání a příjem byly na stejné frekvenci. Takto to fungovalo. Ale jak jste konfrontováni s novou energií, nebyli jste schopni držet krok s novými léčiteli, kteří to přijali a pochopili vztah mezi záměrem a spojením. Víte, oni vědí, kde je nová vysílací stanice, vy ne.

Představte si tuto vysílací stanici. Je krásná a můžete ji nazývat soucit Stvořitele nebo Boží láska nebo jakkoli jinak, jak chcete, ale je to multidimenzionální stanice, která k vám mluví. A pak najednou zmizí. Co se stalo, je něco krásného, něco pro vás a pro současnost, a tady je informace a řešení  změnila se frekvence, ne vy. A tak jak jste se opět naladili na tu starou stanici a doopravdy jste nepochopili, že se na této planetě něco stalo se světlem samotným, které skutečně posunulo existenci, realitu a paradigma spojení. Stanice změnila frekvenceDalší věc, kterou potřebujete vědět, že se nic neztratilo a až se znovu naladíte na novou stanici, zlepší se každý z vašich talentů a darů, které máte. Spisovatelé, začne to z vás opět tryskat. Léčitelé, začne toho k vám přicházet mnohem víc, než kdykoli předtím. Slibuji vám to, avšak musíte se znovu připojit!

„Dobře, Kryone, ale jak to mám udělat?“ Není to těžké. Tuto práci děláte dlouhá léta a víte, co musíte udělat, jen jste to prostě ještě neudělali. Nejprve uznejte a přijměte skutečnost, že stará stanice je pryč. Dále – a tohle je zásadní – pochopte a přijměte, že se tato stanice přesunula na vyšší frekvenci a vy se na ni musíte naladit. A tady je to zásadní proto, že se do toho zapojuje lidská přirozenost. Když jste ztratili spojení, co jste si pomysleli jako první? Přemýšleli jste nad tím, co jste udělali špatně? Ano. Přešli jste přímo na temnou stranu strachu a divili jste se, proč vám to Bůh udělal. Ano, mluvím právě k vám. Tohle je lidská přirozenost, jak stále ještě dnes existuje, ne tak, jak bude existovat jednoho dne v budoucnosti. Tak vás to učili, že když vás to (spojení) opustí, museli jste udělat něco špatně. To pochází od vašich učitelů, rodičů a ostatních lidí, kteří vás učili mechanismu a fungování všech těchto věcí podle jejich nejlepších přesvědčení. Ale to není to, co se stalo. Ve skutečnosti se stalo, že stanice získala nové vybavení. Světlo se zapnulo a příjem, který chcete, se přesunul na jiné místo ve vás, které je výše vibrujícím místem. Musíte pouze sladit frekvence.

Pokud se vás to týká, sledujte následující pokyny: „Drahý Duchu, teď si uvědomuji, že jsem neudělal nic špatného a že v mém životě nic nechybí. Nyní sedím klidně a vyrovnaně, a jsem připraven udělat další krok a metaforicky se naladit na novou stanici, dostat se na vyšší vibrace a pokračovat ve své práci. Drahý Duchu, vyslovuji svůj záměr naladit svou intuici na novou stanici.

Ach, mému partnerovi z toho teď až naskočila husí kůže, protože to je přesně to, co udělal před několika lety, kdy si myslel, že se dostal na horní příčku žebříku (Kryon se směje) a já se ho ve sprše zeptal, zda by chtěl udělat další krok. Cítil se tak sklíčeně, protože si myslel, že už je na vrcholu (Kryon se směje)Musel změnit frekvence a stejně tak i vy musíte udělat totéž. Zeptal se celý promáčený (v té sprše) stejně: „Co mám udělat?“ Odpověděl jsem: „Nemáš představu o síle záměru.“

Tady to přichází znovu – lidské vědomí s čistým záměrem může dosáhnout všeho. A obzvláště pokud už máte informace, jste pracovníkem světla a chcete udělat další krok, naladit se na vyšší frekvenci: „Drahý Duchu, vyjadřuji svůj záměr. Dovol mi najít novou frekvenci. Chci tu intuici.“ A pak dojdete do bodu, kdy řeknete: „Žádám, aby se to stalo.“ Pak, spisovatelé, se posadíte a stane se to, objeví se nové spojení a vy jste ohromeni: „Páni, teď se to tak rozjasnilo, je tu příliš mnoho slov!“ Nebo léčitelé, kteří o sobě pochybujete, protože už vám to nějakou dobu nefungovalo, si uvědomíte, že musíte znovu navázat spojení a projít se záměrem tímto procesem, což znamená, že to pochopíte, cítíte to, uznáte smysl toho. A až pacient vstoupí do místnosti, zas se ten proud vrátí. Zaručuji, že až tohle uděláte, příští pacient, který vejde, se vás zeptá, proč pláčete. (Kryon se směje.) A vy odpovíte: „Protože spojení je zpět a mohu vám toho tolik říct, co vám pomůže.“

Musí vám to dávat smysl, co se tu děje, že neexistuje žádný problém a že jste neudělali nic špatně.  Teď je toho tolik, ale musíte se rekalibrovat. Tato rekalibrace nevyžaduje, abyste něco četli, účastnili se nějakých kurzů, zdolávali nějaké schody, nebo něco museli zaplatit. Posaďte se sami, prociťte smysl toho, pak zvedněte ruce a prohlaste toto: „Nechť je tohle chvílí, kdy mě má innate povznese do vyšší frekvence, protože k tomu jsem byl navržen a proto jsem tady. A po zbytek mého života budu mít spojení vyšším způsobem, než jsem kdy měl“ Pak se to, díky Stvořiteli, skutečně stane.

Jste frustrovaní? Ano, a právě jsem vám předal řešení, proč jste frustrovaní, a co můžete udělat. Mluvím především k těm, kdo jste pracovali jako pracovníci světla dlouho před rokem 2012: Vaše linie je šamanská, jinak byste to nedělali. Dokonce i linie vás, kdo meditujete, je šamanská a po mnoho životů jste byli naladěni na tyto frekvence. Nyní se však začínají měnit a světlo se zvětšovat. Vítejte v nové Zemi, pracovníci světla, a přestaňte být frustrovaní. Je toho víc, ale prozatím to stačí.

Odejděte z tohoto místa jiní. Na základě své svobodné volby můžete vytvářet nemožné.

A tak to je.

Kryon

 

Zdroj: https://www.kryon.com – Lightworker’s Frustrations 2 – Energy – MP3 – 35:16 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE

Kryon – Frustrace Pracovníka světla – 1. část

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem v Austinu, Texas, 19. října 2019

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Pro ty z vás, kdo to poslouchají (nebo čtou) později, jsme v Austinu a rád bych zahájil sérii channelingů prvním poselstvím nazvaným Frustrace pracovníků světla v nové energii.  Začnu předpokladem. Už třicet let channeluji prostřednictvím svého partnera. Vedl jsem vás k počátku posunu, skrz něj a teď vás provázím dál. Když se podíváte na poselství, všimnete si, že se postupem času změnily. Nejprve jsem vám říkal: „Připravte se na nového člověka.“ V roce 1993 jsem v knize, kterou můj partner se zdráháním publikoval, sdělil, že nedojde k žádnému Armageddonu a že místo toho je před vámi potenciál, možnost něčeho, co jste nikdy neočekávali, potenciál určité možnosti. Byla to metafora pro zvýšené vědomí na planetě, které se bude vyvíjet prostřednictvím věcí, které se nikdy předtím nerozvíjely. Vědomí, které by přineslo a rozvinulo transparentnost myšlení a existovala by integrita, čestnost a mnoho dalšího, o čem si myslíte, že se nikdy nestane. A že to začnete vidět v masovém měřítku, ve vládách a nakonec i ve firmách. To byla poselství té doby. Abyste se připravili na něco jiného.

V době obratu v roce 2012 došlo k oslavě a channelingy se začaly měnit. Milník r. 2012 prošel podle našeho očekávání, protože to už bylo v poli. Drazí, pole obsahuje energii různých potenciálů. Pokud je vědomí energie a mnoho lidí dělá plány nebo určitým způsobem přemýšlí o určitých věcech, pak je to v poli a intuice to dokáže zachytit. V tomto poli také probíhá vnímání na dálku, tedy vnímání potenciálu, jež vychází z toho, co lidé plánují, ať už je to něco negativního nebo pozitivního. Často se objevují lidé, kteří do tohoto pole chtějí vstoupit a vidí pouze negativní věci, protože to je jejich předpojatost, kterou do toho vnášejí ze svého života ve staré energii. Očekávají, že věci budou negativní, a proto nacházejí negativní potenciály – ty však nikdy nenastanou. Pokud objevíte proroctví, která se nenaplňují a která se opakovaně předpovídají a nenaplňují, pak víte, oč se jedná, že?

Mluvili jsme o vědomí, které se mezi starými dušemi začíná měnit. A začíná se to radikálně měnit u těch, kteří přijímají a považují za možné, že mohou změnit svůj život a realitu! To, co si představují, vytvoří energii a ta pak pracuje s potenciály v poli a může začít manifestovat věci, jako je uzdravení, které si přejí pro své tělo, nebo delší život. Tohle vše jsou pro ně vhodné věci, dřív však nikdy nechápali, že by je sami mohli ovládat, zatímco teď ano.

Předpokladem je, že tu existuje pomoc. Nedávno jsme mluvili o zvláštních věcech, nad kterými můžete kroutit očima, a sdělili jsme vám, že na planetě je více světla a že proudí z uzlů a nul, časových kapslí, které se otevřely ve správný čas. Pokud toho chcete o tom vědět víc, je to obecně známé, už jsme o tom channelovali a předávali vám informace dříve, dokonce i minulý týden.

Není to tedy jen přirozený vývoj vědomí, ale přidává se také světlo, které je (vám) dáváno a vysíláno. Avšak i když je vysíláno světlo, dokonce i v metafoře, máte možnost nechat oči zavřené – to je svobodná volba. Takže tady může existovat světlo a mohou tu být různé věci k vidění, ale pouze tehdy, pokud chcete otevřít oči a podívat se na ně. A ti, kdo chtějí otevřít oči, jsou staré duše, které chápou tento potenciál a uvědomují si, že vědomí je energie, která se nyní začíná posouvat a měnit. Můžete to dokonce vidět na planetě mezi vůdci, kteří byli dříve pro války a nyní změnili názor. Děje se tolik věcí, které neočekáváte. Dějí se a doslova křičí, že se objevují odlišné věcí. Světlo proniká do takových míst, abyste mohli spatřit některé věci a něco s nimi udělat, něco na nich změnit.

Tohle vše jsou předpoklady pro sérii channelingů, které se vztahují k frustraci mnoha těch, kteří to poslouchají (a čtou) a berou vážně to, že jsou starými dušemi. Ale proč by vůbec měla být stará duše frustrována rozsvíceným světlem? První důvod je osobní a týká se vašich vztahů s ostatními lidmi. Ležíte v posteli a říkáte Duchu: „Proč je s lidmi kolem mě najednou tak těžké pořízení?“  Slyším smích (v publiku). Trefil jsem do černého, že? Odpověď už znáte, ale není to odpověď, která přináší řešení. Odpovědí je skutečnost, pozorování. Řešení jsme vám už také předali. Ale proč, proč je najednou tak těžké vyjít s lidmi kolem vás a zejména členy rodiny?

Před lety jsem vám říkal o nových atributech karmy. V první publikaci jsem řekl: „Odložte svou karmu, už ji nepotřebujete. Jedná se o funkci staré energie, která byla potřebná pro sebenápravu, pro jednání a smysluplnou spolupráci mezi dušemi.“ To už však v nové energii nepotřebujete, protože vy sami přebíráte vedení. Dali jsme vám jako příklad oceán, ve kterém se nacházíte. A karma jsou vlny, které se v něm převalují a které vás odnášely určitými směry, abyste mohli dělat určité věci nebo potkávat určité lidi. V nové energii to však už není nutné, protože teď máte kormidlo a sami sebe můžete směrovat do bezpečného přístavu. Už nepodléháte vlnám, které by do vás narážely. Takže to bylo zplnomocnění týkající se starých duší a my jsme řekli: „Odložte svou karmu“.

Teď vám řeknu, co se stane, když stará duše pochopí, že může propustit svou karmu, ale rodina kolem ní to neudělá. Možná jste se rozhodli přijít a učit se lekce od své matky, otce nebo sourozenců. Možná to souviselo s určitými rozpory nebo určitými energiemi, které jste s nimi sdíleli, nebo třeba nesdíleli. A s tím jste vyrostli. Předpokládejme však, že jste v této nové energii propustili svůj karmický podíl. Pak potkáte člena rodiny, který tak neučinil, a ten se snaží stisknout všechna ta tlačítka, která byla vždy k dispozici. U jednoho tlačítka jste se rozhněvali, u jiného jste žárlili a u dalšího jste opouštěli místnost (Kryon se směje). Avšak když jste propustili svou karmu, drahé staré duše, tlačítka najednou zmizela. Pokud nyní navštívíte svou rodinu – a to uděláte brzy, protože se blíží Vánoce – a oni se vám pokusí stisknout tlačítka, nic se nestane. Víte, jak pak zareaguje ten, kdo sebou nese svou karmu, zatímco vy jste tu svou propustili? Bude se zlobit, protože už nebudete odpovídat tak, jako dřív, ale budete tam sedět a usmívat se. A to lidi rozhněvá. Najednou jste jen trochu moc milí, možná trochu laskaví nebo možná příliš plní pochopení. První otázka bude: „Nejsi zdrogovaný?“ A možná řeknete: „Jo, říká se tomu velkolepost. Začínám se probouzet k něčemu, co jsem nikdy předtím neměl. Jsem v míru se sebou samým. A můžete se pokoušet stisknout všechna ta stará tlačítka, ale už tam nejsou.“ Můžete se na ně zpříma podívat a říct: „Miluji vás tak moc, že už jsem deaktivoval všechna tlačítka.“ A možná na to odpovědí, možná ne.

Dnešním tématem je karma a problémy s ostatními lidmi souvisí s tím, že oni se ještě nevymanili z karmy staré energie, zatímco vy ano. Nedělá vás to dobrými nebo špatnými. Je to prostě jen fakt, že jste změnili energii. Ve škole se posouváte z jedné úrovně na další úroveň a neexistují kvůli tomu žádné předsudky, pokud pilně studujete a dosahujete vyšší úrovně. Ve vývoji lidské rasy to není nic odsouzeníhodného, pokud se učíte od života k životu, dostanete se k nové energii a začnete se vyvíjet, zatímco lidé kolem vás ji možná ještě nevidí nebo ji nechtějí a mají svobodnou volbu zůstat tam, kde byli. V některých případech se s nimi již nemůžete ani stýkat, protože vidíte, že jsou vždy naštvaní. Někdy trávíte čas s rodinou a poprvé si uvědomíte, že nedělají nic jiného, než si neustále stěžují: „Nic se nedaří. Chtěl jsem, aby tohle opravili. Není to hrozné?“ Jak se při tom cítíte? Zůstáváte v pohodě. A oni se zeptají: „Co se s tebou děje?“ Odpovíte: „Objevil jsem kolem sebe velkolepost a jste v ní také zahrnuti, pokud chcete. Ale také jsem si uvědomil, že stěžování a lamentování nikam nevede. Vytváří to kolem mě energii, která zatemňuje prostor a není laskavá. Jsou tady problémy, ale stěžovat si na ně vůbec ničemu nepomůže. Pomohlo by vytvořit laskavé pole kolem nich. Možná bychom mohli vyzařovat natolik silné světlo směrem k těmto problémům, na které si stěžujete, a ty by se pak mohly začít také měnit.“ Ostatní na vás budou zírat a řeknou: „Ty jsi byl určitě na nějaké Kryonově akci, že?“(Smích v sále). A vy odpovíte, ano.

Někteří z nich možná pochopí lásku a pochopí vás, když řeknete: Přestal jsem si stěžovat. Nijak vás nesoudím. Stěžujte si na všechno, na co chcete, ale pro mě to už není.“ Tím přestáváte být součástí party a možná vás dokonce ani nebudou přijímat, protože už je nesledujete a neděláte, co oni dělají. Takže se brzy rozloučíte a vzdálíte se od rodiny.

Ach, proč je tak těžké vyjít s lidmi? Co se to s nimi děje? Drazí, právě jsem vám dal odpověď. A řešení? Prosím, nesnažte se tyto lidi změnit, prosím ne! Tohle není žádné šíření víry, drazí, ale laskavé působení soucitu. Ukazujete jim, kým jste se stali, a nechte je, ať se sami rozhodnou, zda je to pro ně přitažlivé, nebo ne. Nemyslete si, že se mýlí, nepoučujte je a neříkejte jim, že si přejete, aby byli jiní, cožpak nevidí to světlo? To by nebylo správné. Místo toho buďte tím světlem! Někteří brzy uvidí, že u vás skutečně došlo ke změně, k dobré změně, která se jim líbí. Někteří z nich vám zavolají a řeknou: „Vyprávěj mi o tom víc, pojďme spolu na večeři.“ Ostatní možná nebudou reagovat.

To důležité je, že právě teď sedíte ve skupině starých duší, která je vaší novou rodinou. Už s sebou nenesete karmu a ani nikdo z nich ji s vámi nesdílí, nebudou tedy stiskávat vaše tlačítka jako vaše rodina. Jde o změnu paradigmatu, čím se stává rodina, je to vědomí, že tady jste v bezpečí a jste pohromadě s dalšími lidmi, kteří se starají o planetu tak, že si nestěžují a nelamentují, ale šíří kolem sebe světlo a chápou, že se mění předpoklady a paradoxy reality pro Zemi směrem k laskavější Zemi, ne k té, která si stěžuje nebo je naštvaná. Naruší to ty kultury na planetě, které obvykle na sebe vzájemně křičí, a že je jich mnoho. To pochází z režimu přežití. Ale někde to musí začít. Začněte s tím právě tady, začněte s tím v Austinu nebo ve vaší rodině na Vánoce. Ach, existuje mnoho frustrací starých duší. Až se k vám dnes vrátím o něco později, budu mluvit o frustracích z energií. Protože ty se také mění.

Takže, drazí pracovníci světla, pokud se ptáte, proč vám říkáme pracovníci, teď už to víte. Neproplujete tím jen tak snadno, staré duše, ale propracováváte se tím, s pomocí, která tu vždy byla. A tato pomoc vás vezme za ruku a provede vás tím.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je. 

Kryon

Zdroj: https://www.kryon.com – Lightworker’s Frustrations 1 – People – MP3 – 31:47 min.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE

Kryon – Nepříjemná změna

Tento živý channeling Kryona byl přijat Leem Carrollem a vysílán v rámci akce Kryon Intensive Retreat v Banffu, AB, Kanada, 28. srpna 2020

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Pro ty, kdo jste neslyšeli dřívější poselství, předám časté a běžné poselství, které bych rád, abyste si poslechli a plně pochopili.

Bůh, Duch, Tvořivý zdroj – ať už jakkoli nazvete to, co stvořilo vás a vše, co existuje – ví, co se právě teď děje, tam, kde teď sedíte a posloucháte (nebo čtete). Už jsem dříve říkal, že se nacházíme na multidimenzionálním místě a že je pro vás velmi těžké to pochopit. Toto poselství, které právě předávám, i když jej posloucháte (nebo čtete) později, má stejný účinek. Víme, kdo jste a ve vší té nádherné lásce nám na vás záleží. Ať už sedíte kdekoli, ať už se ve vašem životě děje cokoli, vědí o tom všichni andělé, pokud je tak chcete nazvat, kteří vás obklopují.      

Jak tu sedíte, rád bych, abyste pochopili, že bez ohledu na to, co vám bylo řečeno, že by Bůh mohl být, je to pečující, milující, nádherný, laskavý Stvořitel, který vás sem poslal. Tolik z vás si právě teď říká: „Co se to děje na Zemi?“ a vnímáte, že je to jiné, odlišné. Kvůli tomu rozdílu mnozí pociťujete strach. Často tu skutečně není nic, čeho by bylo třeba se bát, ale přesto pociťujete strach, úzkost a obavy. A důvodem je, že je to jiné, odlišnéLidé milují stejnostnemají rádi změnu, když si ji sami nemohou naplánovat, nemohou ji mít pod kontrolou nebo ji neočekávají. Takže občas se objeví strach, protože nevíte, co přichází.

Drazí, 31 let mluvím o změně. První Kryonova kniha, která byla vydaná v r. 1993, vám popisovala, co teď nastalo. Popisovala, že nedojde k zániku lidstva kolem r. 2000, ani v první dekádě po r. 2000, ačkoli Bible, kterou znáte a kterou jste studovali, mluvila o něčem jiném. A my jsme vám říkali, že tohle se změní, že to je něco, co vy sami změníte, že budoucnost se mění. A teď se změnila. A proto bylo poselství této knihy nazváno Konec času. Někdo by mohl říct, že to je legrační titul, někdo jiný, že je to hrozivý titul evokující zkázu a zánik. Je to však jen metafora – znamená to konec starého času, konec starého věku. Název knihy odráží poselství mayského kalendáře a poselství tolika domorodců na této planetě, kteří viděli, že něco přichází. Po tisíce let hleděli do „nebe“ a uvědomovali si, že kolébání Země trvá po dobu 26 000 let. Domorodci a starodávní, kteří se často nechali vést hvězdami a jejich pozicemi, rovnodenností a tím vším, viděli, že něco přichází. Že se to stane, až kolébání Země bude ve svém středu a začne nový cyklus kolébání. A že k tomu dojde 21. prosince 2012 a stane se to milníkem. Možná jste zaregistrovali, že ve vašich posvátných písmech nebo jiných spisech týkajících se těchto let, bylo zaznamenáno, že Země to nezvládne, že dojde ke třetí světové válce, k Armageddonu, ať už to nazvete jakkoli – bylo to prorokováno všude. Opravdu se neočekávalo, že to zvládnete. Ale vy jste to zvládli!

Přišel jsem v r. 1989 s velkým poselstvím, a tím poselstvím bylo, že nedojde k žádnému Armageddonu. Kniha Konec času jasně uvedla, že se stane něco jiného. Drazí, právě teď sedíte v tom „něčem jiném“. Změnili jste minulost, proroctví o konci a zániku. A teď tady sedíte v době, která skutečně nemá žádné předpovědi. Přemýšleli jste o tom? Ať už je to vaše bible, ať už je to Nostradamus, ať už jsou to různé ezoterické spisy, neexistovaly žádné předpovědi starodávných, které by vás přivedly na toto místo. Ach, existuje mnoho současných předpovědí a ty jsou často plné zkázy, zániku a beznaděje, jen odložené na později. Dostáváte informace, které jsou víc než děsivé, co se stane během několika málo měsíců. A astrologie skutečně potvrdí problémy, kterými procházíte. Když se na to podíváte, nikdy za vašeho života nebylo (najednou) tolik retrográdních planet. Přemýšleli jste o tom? Je to zajímavá doba, ve které teď žijete, že? Mám pro to název a rád bych, abyste se znovu vrátili k jednomu channelingu. Ten název, který jsem mu nedávno dal, je Zima vědomí (z 22. srpna 2020 ve Vancouveru, BC, Kanada – pozn. překl.).

Dovolte mi, abych vám vysvětlil, jak to funguje, abyste se cítili lépe, abyste věděli, že jste na své cestě správně, podle plánu.

Říkáme vám už 31 let, že nastanou změny. Některá poselství se přímo vztahovala k této konkrétní době, některá byla záhadná, nejasná a některá metaforická. Ale říkal jsem vám, drazí, že změna přichází. A také jsem vám říkal, že pokud chcete vědět víc, o čem ta změna opravdu je, abyste se podívali na předpovědi starodávných, jež říkala, že pokud to zvládnete po precesi rovnodennosti, po roce 2012bude to začátek vysokého vědomí na planetě, jaký tu kdy byl. S vysokým vědomím skončí války. Nedojde však ke skončení sporů, neshod a rozepří, drazí, protože lidé mají svobodnou volbu. Bude to však konec válek takového druhu, který by způsobil zánik lidstva. Teď někteří namítnou: „To je nemožné, a sice proto, že lidská přirozenost vždy vede ke stejnému jednání.“

Mám pro vás novinku. V protikladu ke všemu, co jste kdy studovali, slyšeli nebo vás učili, lidská přirozenost (povaha) se vývojem mění. Lidská přirozenost se začíná měnit s vyzrálejším vyšším vědomím. Co se děje na vaší planetě, o čem byste nikdy neřekli, o čem byste nikdy nemysleli, že se může stát – nemluvím teď o pandemii, ale o věcech, které budou jiné. Například dobré zpravodajství, o kterém byste si nikdy nepomysleli, že k němu může někdy dojít. Po stovky let tu existovala genderová nerovnost v takové míře, že jedno pohlaví bylo nadřazené tomu druhému. A to druhé pohlaví, ženy, s tím nemohly nic dělat. Nebylo to jen po stovky let, možná to bylo v lidské přirozenosti po tisíce let. A najednou se to mění s tím, co jste nazvali hnutí „me too“. Popřemýšlejte o tom, drazí. To je vyzrávání lidské přirozenosti a vědomí, kdy dochází k soutoku, převaze a mísení s vyšším myšlením, které začíná mít vliv a začíná fungovat. Máte některé církevní představitele, kteří byli stovky let zodpovědní za odporné věci páchané na dětech a vyvázli bez trestu. Teď máte dokonce nejvyššího představitele kurie, katolických duchovních, který k tomu přistupuje odlišně. Předpovídali jsme, že tento vůdce provede změny. To je poprvé za stovky let, kdy začínáte vidět temné věci, které vycházejí na povrch a řeší se.

Právě teď jste v bodě, kdy začnou vyplouvat na povrch další věci. Mluvím teď k americkým občanům. Je čas na změnu a vy to víte. Nebude to tak, jak se stávalo v minulosti, kdy mohlo dojít ke změně, ale ve skutečnosti k ní nedošlo – tedy že by se opět objevily nepříjemné věci a kvůli nim došlo k demonstracím, jichž by se zúčastnili ti, kteří jsou rozrušeni hrůzou z toho, co se děje, z té nerovnosti – pak by to odeznělo, znovu se vrátilo, odeznělo a znovu se vrátilo. Ale teď, drazí, teď už je to něco jiného – teď, zatímco o tom mluvím. Důvod, že vidíte tolik nepokojů, bouří, projevů nespokojenosti, právě teď v této zemi (USA), je ten, že se konečně hledají řešení a nenechá se to tak být, dokud se řešení nenajde. To je to jiné, to je ta změna. To je to, o čem celou dobu mluvíme a teď je to tady. Někteří lidé to interpretují jako tu nejhorší věc, která se mohla stát, a říkají: „Podívejte se na ty nepokoje, projevy nespokojenosti a podívejte se na to všechno, co se děje.“ To, co se děje, je vyzrávání, to, co se děje, znamená, že spějete k dospělosti. To, co se děje, znamená, že staré způsoby už nebudou fungovat. Zima vědomí je popis metafory ročního období. Nacházíte se v zimě, kdy opadaly listy ze stromů, nastalo chladnější období a vy nevíte, co se bude dít dál.

Co následuje po zimě, drazí? Víte to – zas vyjde slunce, stromům zas narostou listy. To je metafora pro věci, které se začínají dít. Nic se však tady neděje rychle. Víte to. Avšak nakonec budou moct být zasazena semena a budou růst, což nastartuje řešení a Američané začnou postupovat tak, že nebudou volit nikoho, kdo nebude souhlasit se změnami. Vidíte, jak to může být jiné? Pokud jste jedním z těch, kdo poslouchají (nebo čtou) tento channeling a nejste Američany, můžete se sem podívat, vidět tolik nepokojů a můžete se ptát: „Co se to děje s Amerikou?“ Právě jsem vám to vysvětlil. A tahle země není samotná. Některé věci se dějí po celé planetě, ne v tak velkém měřítku, jako v této zemi (USA), ale také se odhalí, brzy. Otroctví mladých žen, které jsou odebrány od svých rodin a někdy narozené v určitých místech, aby byly k dispozici mužům. To je otroctví. Drazí, je to rozbujelé, jsou jich tisíce. Všechno je to nezákonné, protiprávní, mohli byste říct, a vždy to tak bylo, a najednou se to začíná odhalovat. Rád bych, abyste se podívali, jak je to financované. Vyrazí vám to dech, nebudete tomu chtít věřit.

Projeví se všechny části nové lidské přirozenosti. Tohle je Kryonovo poselství. Když se zeptáte, co je celkovým poselstvím, vždy to bylo toto: dosáhli jste doby, kdy začínáte růst, dospívat ke zralosti vědomí. Už nebudete nikdy zabíjet jeden druhého v masovém měřítku, v bezohledné válce. Vyšší vědomí začne na planetě dávat smysl, začnete spolu vycházet a vaši vůdci se neudrží dlouho, pokud nebudou souhlasit s tím, co staré duše této planety požadují – řešení nebo aspoň s nimi začít, aby konečně došlo k pokroku. To je to, co se děje. Dokážete být a oslavovat to v pandemii, kdy na některých místech zažíváte nový restart věcí, které se stávají novým normálem? Slovo, které jsem použil před několika lety, je tady: Nový člověk. Používám ho už léta a teď je tu. Tohle se právě děje. Máte odvahu oslavovat to, kdekoli jste, bez ohledu na to, co se děje ve vašem životě? Dokážete sedět a být chvíli v klidu? Dokážete chvíli sedět a vymanit se ze strachu a obav? Dokážete sedět a uvědomit si, jak moc jste milováni? Světlo reflektoru se soustřeďuje na vás a vy si uvědomujete, že jsou tady andělé, dívají se a je tu tolik lásky. Projdete tím vším, staré duše. Jeden z důvodů, proč jste tady, abyste slyšeli některé z věcí, které vám mohou pomoct.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva. Toto je to poselství a vždy bude pro nového člověka na nové planetě zvané Země.  

A tak to je.

Kryon     

zdroj: www. kryon.com – Uncomfortable Change –  MP3 –  19:46

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE