Vy rozhodujete o tom, jaký svět bude – odkaz od Zlaté dušičky

19.09.2021 07:37

 

Odpovězte sami sobě, lidé Země. Co je pro vás důležité? Je to klid mysli anebo klid duše? Je to láska anebo čistota citů obecně? V tomto čase si již musíte být vědomi toho, co je vaší prioritou. Bez tohoto nebudete moci kráčet dále. Chcete jít tímto světem jako jedinečná bytost anebo stále být podobní jeden druhému ve všech směrech? Bojíte se být odlišní? Musíte se rozhodnout, neboť vše směřuje k dalšímu rozdělování a třídění. Rodiny se mohou definitivně rozpadnout, můžete mít pocit, že již nedokážete vzdorovat. Avšak pokud budete sami v sobě jisti tím, kdo jste a co je vaší prioritou, vytvoříte si jistotu, na které dokážete stavět dále.

Láme se čas, rozpadá se a drobí na množství časových linií. Vaše identita jako lidstva bude změněna. Mnozí toto nemusí přijmout, neboť stále žijí v souladu s informacemi, které získali ve vašich školách. Avšak otevře se téma původu lidské bytosti a historie bude změněna. Toto je otázkou nejbližších let. Někteří budou jen bezmocně přihlížet a další si řeknou… Konečně je to tu. Jste na pokraji důležitých změn a zároveň probíhá masívní probouzení bytostí Země. Přináší to sebou nepohodlí, zmatenost a otupělost, ale také pocity extáze, kdy si začínáte uvědomovat vyšší spojení se sebou samými. Pod vámi se řítí most a vy se budete muset rozhodnout, na kterou stranu přejdete a jak se zachráníte. Téma změny a společenských rozdílů je na denním pořádku. Rozhoduje se o tom, zda i nadále uvěříte tomu, co je vám sdělováno, či poslechnete hlas své intuice a svého srdce.

Lidé Země, možná si sami nedokážete uvědomit, jak důležitou etapou si procházíte. Ano, chápeme, jste záměrně odpojováni. Museli jste však hodně pracovat, abyste překročili hranici mezi světlem a temnotou. Ale tím jste získali ohromnou sílu. Nezahoďte své úsilí a vyberte si správnou stranu. Každý z vás bude podpořen ve svém rozhodnutí, ať již se rozhodne jakkoli. Není potřeba mít obavy. Jste tu proto, abyste změnili běh dějin, abyste konečně dokázali prolomit hradbu, která vám brání vrátit se zpět tam, kam patříte, ke zdroji, který vše vyživuje. Jste odvážní, neboť jste přijali tyto úkoly. Proto o sobě nepochybujte, neboť veškeré informace a veškeré jistoty se nachází uvnitř vás samých a nikoli vně. A všichni na úrovni srdce víte, co máte dělat. Milujeme vás a žehnáme vám na vaší cestě. Člověk je bytost malá vzrůstem, ale velká svými činy. Neboť i přesto, že byl tolikrát zlomený, přesto se zvedl a opět kráčel dál vstříc své budoucnosti. A tento člověk také způsobí posun zpět ke Stvoření, ke spojení toho, co bylo rozpojeno, k nalezení toho, co bylo ztraceno. Ale toto je ještě vzdálená budoucnost. I přesto, že se vše děje v jednom okamžiku.

Zdroj: https://zlata.dusicka.sweb.cz