Vzkaz od Zlaté Dušičky

21.03.2022 18:09

Cesta duše a cesta člověka

Lidé Země, žijete ve velice významném období pro růst duše a zároveň v období chaosu, kdy každý sám v sobě musí nalézt řád. Udržujte se i nadále bdělí, neboť čas vám přinese nové situace, se kterými si budete muset poradit. Cítíte, že žijete ve velice proměnlivém období, kdy mysl neví, kam se upnout, na co zaměřit. Tím cílem zaměření však není nic, co pochází z mysli. Je to vaše duše, vaše srdce, váš vnitřní svět. Zde naleznete klid a domov. Doufáte, že vše, co prožíváte, pomine. Tak to však není. Vždy tu bude něco, co bude potřeba zpracovat. Nic nepomine samo od sebe. Vše se děje z nějakého důvodu. Jedním z těch důvodů je růst duše, růst kolektivního vědomí skrze vaše prožitky a uvědomění. Dále pak se materializují mnohé situace díky úrovni vašich vědomí, díky tomu, jak vnímáte svět kolem vás. Často se váš vnitřní svět zrcadlí ve světě vnějším a naopak. Proto je potřeba vystoupit z tohoto kola.

Víme, že se vás velmi dotýkají veškeré události. Věci však nejsou černé, ani bílé. Věci prostě jsou a je potřeba hledat skryté pravdy, rozlišovat. Je potřeba věřit v pozitivní vývoj. Stojíte na rozcestí a vybíráte si, kudy půjdete jako jednotlivci, i jako lidstvo. Chápeme, jste unaveni, toužíte po spočinutí v náruči klidu a lásky. Duše touží schoulit se a být v objetí svého otce a matky. Každá duše však kráčí po cestě sebepoznání skrze prožívání a zde není možné uniknout. Možnost úniku z této reality je buď fyzická smrt anebo zvýšení osobních vibrací. 

 

Lidé Země, přijde chvíle, kdy se opět změní nálada celé společnosti. Vše se přelévá ve vlnách. V jednu chvíli cítíte soucit, v další chvíli zlost, pak vztek. Je to velmi emotivní období. Váš svět opouští minulost a otevírá se budoucnost. Časová osa se přesouvá jiným směrem. Buďte vědomi sebe samých a toho, kým jste. Člověčenství je jen jedním aspektem, prioritní je pro vás to, že jste bytosti nesmrtelné, láskyplné. Jakmile projdete tímto časem, otevře se před vámi zcela jiná budoucnost. Je však zapotřebí mnoho práce, mnoho z vás toto může na úrovni duše vzdát. Stále stůjte sami za sebou, stůjte za partnerstvím, za lidstvím. Nalezněte si své priority. A změna priorit se nyní děje ve velkém. Přehodnocujete. To, co vás v životě zajímalo, je dávno něco jiného, nežli dříve.

Lidé Země, čerpejte sílu z přírody a z lásky a neodchylujte se od své podstaty. Buďte stále božské bytosti, neboť zlo kolem vás může sílit. Věříme, že se dokážete osvobodit. Stojíme s vámi na cestě a jsme připraveni pomoci kdykoli požádáte. Milujeme vás a žehnáme vám. Žijte v míru sami se sebou a s v míru s ostatními. 

Zdroj: https://zlata.dusicka.sweb.cz