Vzkaz od Zlaté Dušičky

27.02.2022 09:42

Vše je v pořádku 

Lidé Země, vytrvejte ve svých vizích, které nosíte uvnitř sebe samých. Čím více světla do vašich vizí proudí, tím je pravděpodobnější, že budou naplněny. Prožíváte zvláštní dny. Z jedné strany jste naplněni strachem z budoucnosti, z toho, co vás čeká. Na straně druhé cítíte zvláštní napojení, pocit, jakoby vše bylo v pořádku. A také vše v pořádku je. Procházíte si lekcemi, které vás učí naslouchat sobě samým a také prosazovat sebe samé. Nepotřebujete vedení z vnějšího světa.

Čas nazrává k tomu, abyste byli všichni, kteří se k tomuto rozhodnete, schopni nalézt to, co hledáte bez jakékoli vnější pomoci. Není již potřeba fyzických bytostí, které vám zprostředkují to, co můžete najít sami. Můžete se rozhodnout sami hledat a sami nalézt, neboť struktura vaší duše je k tomuto uzpůsobena. Procházíte mnohými životními fázemi, kdy se cítíte ztracení a kdy nevíte, kudy kam. Kladete si otázky, na které neznáte odpověď. Jste zmateni. Pochopte, že právě takové stavy vás vedou právě k nalézání svých odpovědí. Čas vám nyní přináší posun, který mnozí zažijete na úrovni duše. Mnohé programy, které jste zpracovali, opouští vaše podvědomí. Ačkoli si toho možná nejste vědomi, měníte se. Transformace prochází všemi oblastmi vašeho života. Právě proto, že se měníte zevnitř sebe samých.

Jsou zde mnohé situace, kdy ještě nedokážete přijmout ostatní takové, jací jsou, i s jejich názory. Toto je záměrně zesilováno. Mnozí si však již uvědomují, že svět není takový, jaký vám je ukazován. V čase jara se probudí mnohé živly, které rozbourají mnohé vaše pohledy na svět. Čas se nachýlí a vy budete stát na rozcestí, před rozhodnutím. Budete si znovu volit, jakou cestou dále půjdete a koho budete následovat. Neboť rozdíly mezi vámi – z vašeho pohledu – se prohlubují. Mnozí, kteří nepochopí pravdu, se budou cítit odpojení. Voda spláchne vše, co neladí s vibracemi tohoto světa.

Máte na vybranou, lidé Země. Naciťujte se sami v sobě na to, jak by svět vypadal, pokud by zde nebylo zlo, pokud byste mohli žít svobodné životy. Tato vize je jednou z budoucích cest, které leží před vámi. Stáhněte se do klidu svých srdcí a hledejte kompromis, hledejte soulad. Vytvořte most, který vás vede ke spojení. Dosud jste měli možnost odpočívat a nabírat síly. Další dny již mohou být plné akce, mohou vás dostihnout nečekané události. Vše se mění, nic není stabilní. Člověk jako bytost by se měl posouvat směrem vzhůru a tím se oprošťovat od některých vlastností. Ta pravá cesta vede vždy vzhůru. A v tomto čase je možné zbavit se těch největších zátěží. Mějte v sobě naději, že máte sílu změnit svůj svět. Mějte v sobě pochopení pro ty ostatní.

Lidé Země, dokažte sami sobě, že jako lidská rasa jste se vyvinuli, že dokážete změnit osud, neboť minulost pro rasu lidí nebyla příznivá. Nyní máte opět šanci. A spolu s vámi další bytosti, které jsou s vámi spojeny. Brzy se ukáže, že nejste sami. A mnozí i přes důkazy neuvěří. Přesto jsme tu s vámi. Milujeme vás a žehnáme vám na vaší cestě.

Zdroj: https://zlata.dusicka.sweb.cz